Ondernemershuis
Image default
Mode en Kleding

Music & lifestyle: One Percent Clothing

One Percent Clothing is een kledingfashion merk voor jonge mannen die een grote liefde hebben voor muziek. Waarom draagt het merk deze naam? Enkel 1 procent van de mensen leeft zijn dromen na. One Percent Clothing zorgt ervoor dat jij jouw dromen kunt naleven in stijlvolle en unieke kleding. Zodat jij in elk geval jouw droom kunt gaan naleven! Durf jij het aan?

Waarom One Percent Clothing?

De kleren van One Percent Clothing combineren muziek met een hoge kwaliteit van fashion en lifestyle. Elk kledingstuk is uniek en gebaseerd op de muziekindustrie. Tevens is de kleding voor iedereen; voor elke persoon die zijn dromen wil waarmaken en hier hard voor wilt vechten.

De kleren kun je online bestellen en bij jou thuis laten bezorgen. Ze leveren inmiddels aan acht Europese landen. De bezorging in Duitsland en Nederland is gratis en vaak geldt; vandaag besteld, morgen in huis. Dus je kunt gelijk de volgende dag al rocken in je nieuwe shirt, en zorgen dat je uitblinkt in wat je draagt en wat je doet!

De shirts zijn gecreëerd en ontworpen door meerdere designers samen. Het idee: een ideaal shirt voor zowel op het podium, als erachter, als ervoor. Dus de fit is ideaal voor de Dj’s, de producers en voor de feestende mensen! De shirts zijn tevens van 100% katoen waardoor de luchtdoorlatend zijn en van goede kwaliteit.

Ben je overtuigd? Neem een kijkje op de website en vind jou ideale fit.

Festivalletje pakken?

Inmiddels een bekende term: festivalletje pakken? Veel jongeren kiezen er tegenwoordig voor om n hun vakantie naar meerdere festivals te gaan in plaats van op vakantie te gaan? Waarom? Omdat het aanbod van festivals in Nederland van onschatbare waarde is.

Voor iedereen zijn er onwijs veel festivals in de zomerperiode; of jou nou van electro, trance, rock, pop of hiphop houdt. De keuze is reuze!

Denk aan festivals als Awakenings, Lowlands, Amsterdam Open Air, Pinkpop, Oerol en North Sea Jazz festival! Op al deze feestjes kun jij shinen met de ontwerpen van One Percent Clothing. Kijk voor meer informatie op https://onepercent.clothing/.