Ondernemershuis
Image default
Winkelen

Alles over schoenen vind je bij Sjoez

Wil je graag meer weten over schoenen? De nieuwste trends ontdekken op het gebied van schoenen? Wil je tips en tricks ontvangen voor het mooi houden van je schoenen? Dan is het online platform Sjoez iets voor jou! Op Sjoez wordt kennis gedeeld op het gebied van fashion en schoenen. Samen met medepartners kun je kennis en ideeën delen. Tevens is het een platform om met andere brancheondernemers in contact te komen. Je kunt partner worden van het platform zodat jij jouw geweldige tips en nieuwtjes kunt delen. Je kunt contact opnemen via de site om te horen welke mogelijkheden er zijn in het partnerschap.

Drie tips van Sjoez

Sjoez geeft regelmatig tips en tricks. Om jou alvast een voorproefje te geven hiervan geven wij jou hier drie tips van Sjoez bij het uitzoeken van nieuwe schoenen: Tip 1: Zorg dat je ze mooi vindt anders draag je ze niet genoeg en dat is zonde. Tip 2: Zorg dat ze lekker lopen. Niets is zo vervelend als schoenen niet lekker lopen, ook dan doe je ze te weinig aan en dat is wederom zonde. Zorg er dan ook voor dat je de schoenen goed past en eventueel een paar rondjes in de winkel loopt om te kijken of ze ook wel echt lekker lopen. Tip 3: Koop niet hele goedkope schoenen die gaan namelijk veel sneller kapot en dan moet je weer nieuwe kopen. Liever iets meer geld uitgeven voor duurzaamheid. Met deze tips koop je met gemak je nieuwe paar schoenen.

Wist je dit eigenlijk al van schoenen?

Schoenen. Iedereen heeft ze, iedereen heeft ze nodig. Maar vanaf wanneer zijn wij mensen eigenlijk schoenen gaan dragen? Ongeveer een miljoen jaar geleden ging de mens voor het eerst rechtop lopen. Onze voeten kregen daarom veel meer gewicht te voorduren, omdat onze handen niet meer gebruikt werden tijdens het lopen. Daarom ontstonden er schoenen. Oorspronkelijk werden deze gemaakt uit dierenhuiden in een sandaalvorm. Deze schoenen moesten ons beschermen tegen kou en verwondingen. In de miljoenen jaren daarna ondervond de schoen veel verschillende veranderingen, qua kleur, vorm, materiaal en stijl. Nog altijd dienen schoenen ter bescherming aan de voeten tegen vuil, ondergrond en kou. Er bestaan maar liefst ongeveer zesentwintig verschillende soorten schoenen. Verschillende soorten merken zijn er ontelbaar veel! Ben je benieuwd naar meer feiten over schoenen? Neem dan een kijkje op Sjoez.nl