Ondernemershuis
Image default
Mode en Kleding

De perfecte trouwschoenen bij Shoelia

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar de perfecte trouwschoenen? Kijk niet verder, maar bestel ze bij Shoelia. Wij hebben echt bijzondere schoenen voor een echt bijzondere dag. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw schoenen te laten matchen met het thema of de kleur van uw bruiloft. Het is zelfs mogelijk om uw eigen schoenen te laten ontwerpen! Zo heeft u echt bijzondere schoenen. 

Trouwschoenen ontwerpen

Voor zowel heren als dames hebben wij een mooie collectie trouwschoenen. Wanneer u bij ons in de winkel komt voorzien wij u graag van advies op maat. Wij hebben een ruime collectie aan schoenen met bijzondere kleuren en printen en wij hebben zelfs bijpassende riemen. Komt u langs in de winkel voor advies, dan vragen wij uw kostuum en stropdas mee te nemen. Op die manier kunnen wij een beter kleuradvies geven. Heeft u een stukje van de jurk, neem die dan ook mee. Wilt u uw schoenen laten matchen met die van uw partner? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Heren- en damesschoenen kunnen worden gemaakt van dezelfde materialen of u kunt samen schoenen ontwerpen en deze personaliseren met uw initialen of uw trouwdatum. 

Zelf ontwerpen

Bij Shoelia doen wij ons best om een zo veelzijdig mogelijke collectie samen te stellen. Om die reden wisselt ons assortiment dan ook maandelijks. Wilt u echter echt unieke schoenen voor uw bruiloft? Stel deze dan zelf samen. Wanneer u zelf schoenen gaat samenstellen, kunt u het beste een afspraak met ons maken. Op die manier hebben wij echt alle tijd om te kijken naar uw ideeën en de mogelijkheden. Wij houden rekening met het model van uw schoen en de materialen die u mooi vindt. Matchende dames- en herenschoenen is ook een optie. Voor voorbeelden kunt u eens op onze website kijken. 

Over ons

U kunt bij ons langskomen in onze winkel in Veenendaal, maar sinds kort kunt u ook in Groningen bij ons terecht. Onze collectie schoenen wisselt maandelijks, dus als u iets leuks ziet moet u er snel bij zijn. Kijk ook eens op onze website voor een inzage in ons huidige aanbod.