Ondernemershuis
Image default
Mode en Kleding

Comfortabele en stijlvolle wikkelkleding

Wikkelkleding staat mooi bij ieder figuur. Je wikkelt jouw top, jurk of rokje precies op de juiste maat om jouw lichaam. Zo zit je kleding prettig en zacht, zonder dat het klemt of je belemmert in je bewegingen. Al onze items worden handgemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Je hebt de keuze uit heel veel kleuren, waardoor je altijd een prachtig item vindt dat jouw garderobe verrijkt. 

Wikkelrokken in sprekende kleuren

Met een wikkelrok of overslagrok laat je jouw benen langer lijken. De heupen lijken smaller, waardoor de wikkelrok favoriet is bij veel vrouwen. Wil jij juist optisch rondere heupen? Met een goed dessin kan de wikkelrok je heupen optisch ronder maken en je taille juist smaller. De asymmetrische lijnen van de soepel vallende wikkelrokken doorbreken namelijk de breedte van de heupen, terwijl je benen langer ogen. De supervrouwelijke rokken zijn er in meerdere kleuren en zijn mooi te combineren met andere items in je kledingkast. Draag bijvoorbeeld een stijlvolle wikkelblouse boven je maxirok of in combinatie met een strakke top. Jouw favoriete wikkelrok draag je in ieder seizoen en met allerlei schoeisel er onder. Kies in de zomer voor leuke slippertjes of een pump en draag je wikkelrok in de herfst met leren laarzen er onder. 

Zomerse wikkeljurken

Schijnt het zonnetje buiten en kan je weer een leuke zomerse outfit aan? Met een zomer wikkeljurk kan je alle kanten op. Door af te wisselen met accessoires en te kiezen voor ander schoeisel, krijgt de zomerse wikkeljurk iedere keer weer een andere uitstraling. Dit item moet mee in je koffer als je op vakantie gaat. De luchtige en soepelvallende stoffen zorgen ervoor dat jouw figuur prachtig tot zijn recht komt. Daarnaast dragen de wikkeljurken zeer comfortabel.

Wikkelkleding van Nicky Iris

Ons enthousiaste team werkt vol passie aan de mooiste kledingstukken. Wist je dat er speciale labels in jouw wikkelrok, wikkeljurk of wikkeltop zit? Op het label staat wie van ons team jouw item gemaakt heeft. Zo zie jij waar je kleding vandaan komt en krijg je hier echt een beeld bij. Heb je nog vragen over de kledingstukken of heb je een praktische vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, want we helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe favoriete kledingstuk.