Ondernemershuis
Image default
Mode en Kleding

Petten bedrukken

Petten zijn er in vele soorten en maten. Vrijwel elk gerenommeerd kledingmerk heeft tegenwoordig wel een pettenlijn. De meeste kedingmerken laten hierin direct zien dat dit van hun merk afkomstig is. Daarom zijn petten bedrukken ook heel erg gewild als promotiemateriaal. Vaak zie je daarom ook grote merken op festivals = petten uitdelen bij een bestelling van bijvoorbeeld hun drankje. Petten vallen natuurlijk ook meteen in het zicht. Daarom is het een ontzettend interessant promotiemiddel. Dat dit alleen bestemd is voor een grote organisatie is natuurlijk onzin. Petten bedrukken kan je ook doen als kleine(re) organisatie of particulier. Houd er wel rekening mee dat het vaak wel vanaf een bepaalde oplage zal zijn.

Welke petten zijn er?

Zoals hierboven valt te lezen zijn petten er in vele verschillende varianten. Vroeger was dit namelijk een accessoire wat je voor je werk op deed. Tegenwoordig is het echter een mode accessoire. Van een baseball cap tot een trucker cap. Het aanbod is ongekend.

–        Flat cap: deze werd vroeger veel door arbeiders gedragen. Mannen die de laatste mode volgen zorgen er echter voor dat deze volledig weer terug komt.

–        Baseball cap: stoere en sportieve pet. Een afgeronde bovenkant met een lange piek.

–        Snapback: herkenbaar aan de verstelbare sluiting (riempje met gaatjes).

–        Strapback: ook verstelbaar aan de achterkant maar dit wordt gedaan door de versteller te schuiven.

–        Fitted cap: pet met een casual en sportieve uitstraling.

–        Trucker cap: werd veel gedragen door Amerikaanse chauffeurs.

–        Net cap: is hetzelfde als de trucker cap maar dan met een netstructuur aan de achterkant

Bedrukken of borduren

Bij de meeste bedrijven die custom made petten bedrukken borduren ook. Maar wat is nou eigenlijk het beste? Bij het borduren heb je veelal kans dat dit er altijd op blijft zitten. Met bedrukken loop je sneller het risico dat dit begint te slijten waardoor de boodschap of het teken (logo) niet goed meer zichtbaar is.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.shirtsenzo.nl/caps/