Ondernemershuis
Image default
Mode en Kleding

5 tips voor het vinden van de perfecte pasjeshouder

5 tips voor het vinden van de perfecte pasjeshouder

Een pasjeshouder is smal, compact en gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen om aan je behoeften en voorkeuren te voldoen. Als je bent zoals de meeste mensen, draag je elke dag veel pasjes bij je. Je hebt waarschijnlijk je rijbewijs, creditcards, pinpassen en meer in je portemonnee. Zoals we allemaal weten, worden portemonnees snel zwaar en omvangrijk. Als je op zoek bent naar een alternatief voor het dragen van een grote, omvangrijke portemonnee of handtas, overweeg dan om een pasjeshouder te kopen. Hier zijn enkele tips voor het vinden van de perfecte pasjeshouder.

Welke soort hoes wil je?

Er zijn twee hoofdtypen pasjeshouder, die met creditcards, ID’s en andere platte voorwerpen, en die met contant geld. Voor de meeste mensen is het het beste om voor het eerste te gaan, maar er zijn situaties waarin het laatste nuttiger kan zijn, bijvoorbeeld als je uitgaat met vrienden of naar het buitenland reist. Hier is contant geld nog steeds het belangrijkste. Als je niet zeker weet welk type hoesje voor jou geschikt is, lees dan verder voor meer informatie over elk type.

Hoe ziet je leven eruit?

Bedenk voordat je een pasjeshouder koopt hoe vaak je deze gaat gebruiken en welke activiteiten die tijden (indien van toepassing) omvatten. Als je van plan bent je pasjeshouder niet vaak te gebruiken, maar hem wel bij je wilt houden voor het geval dat, kies er dan een die gemakkelijk in je tas of tas past zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Als je van plan bent hem elke dag regelmatig te gebruiken of tijdens bepaalde activiteiten, zoals sporten in de sportschool of reizen naar het buitenland, kies er dan een die wat dikker is.

Hoeveel pasjes neem je mee?

Als je een pasjeshouder dames wilt die meer kan dan alleen je ID en creditcards, zoek er dan een met meerdere sleuven of compartimenten om alles georganiseerd te houden. Je kunt zelfs overwegen om twee verschillende soorten pasjeshouders te kopen als je meerdere gezinsleden heeft die deze vaak zullen gebruiken.

Kies er een met extra vakken 

Je kunt een portemonnee gebruiken om kleingeld in op te bergen, maar het is meestal niet zo handig als een ruimte hiervoor in je pasjeshouder. Als je op zoek bent naar een slank ontwerp dat gemakkelijk in je zak past, overweeg dan om helemaal geen extra zakken te gebruiken. Als je munten of biljetten bij je moet hebben, zoek dan naar een pasjeshouder met een apart vak of compartiment waar je ze kunt opbergen. Dit zal helpen om alles georganiseerd te houden en te voorkomen dat je creditcards beschadigd raken door munten.

Hoeveel bescherming heb je nodig?

Als je je pasjeshouder heren in een tas of portemonnee wilt meenemen, zoek dan naar iets dat enige bescherming biedt tegen krassen en beschadigingen. Een leren portemonnee biedt meer bescherming dan bijvoorbeeld een nylon portemonnee. Als je gewoon op zoek bent naar een slank, plat ontwerp dat gemakkelijk in je zak past, heb je waarschijnlijk niet veel bescherming nodig. Als je echter van plan bent je pasjeshouder te gebruiken als alternatief voor het rondslepen van grote portefeuilles of handtassen, is het belangrijk dat deze bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Zoek naar materialen zoals leer of nylon