Ondernemershuis
Image default
Zakelijk

Op zoek naar goede RBMT taxateurs?

RBMT taxateurs en bedrijfsmakelaars kunnen helpen bij het maken van een taxatierapport. Zij zorgen ervoor dat er een eerlijk en onafhankelijk rapport wordt gemaakt. Doordat zij zijn aangesloten bij het TMI (Taxatie Management Instituut) worden alle taxaties die zijn uitgevoerd gecontroleerd door het TMI. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat aan alle eisen is voldaan met het opstellen van een taxatierapport. 

RBMT is het grootste taxatiekantoor voor de zakelijke markt en is te vinden in Friesland. Veel bedrijven, winkels, agrarische onroerend goed en veel meer bedrijven zijn hier al geweest voor het opstellen voor een goed en eerlijk taxatierapport.  

 

Schakel de experts in bij verkoop van een pand

Het is altijd lastig om erachter te komen wat de waarde van een bedrijfspand zal zijn. Helemaal wanneer er besloten is om deze in de verkoop te gooien. Om ervoor te zorgen dat de juiste waarde bepaald worden en hiermee een goede verkoopprijs gegeven kan worden is het verstandig om de RBMT taxateurs in te schakelen. Door deze stap te zetten weet je zeker dat de juiste prijs wordt gevraagd bij de verkoop van het bedrijfspand. Het is dan ook de kunst om op het juiste moment een pand in de verkoop te zetten. De marktwaarde van het bedrijf moet dan goed in de gaten gehouden worden en op het juiste moment in de verkoop gezet worden. Vraag ook een offerte aan om erachter te komen wat een bedrijfspand waard is. Deze taxaties worden door de experts van het RBMT met de uiterste zorg en kennis uitgevoerd, door middel van de 4-ogen principe.