Ondernemershuis
Image default
Financieel

Koop ether met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins

Er zijn tegenwoordig veel manieren om etherisch te kopen en waarvan er een is door het gebruik van BTC Direct. Dit is een van de snelste manieren om de ether te verwerven, die nodig is om ether Smart Contract Smart Contracten of zelfs Ethacles te bedienen voor die kwestie. WAT PRECTIE ISBTC DIRECT U KUNT WELKEN? Welnu, dit is een website waar u zich aanmeldt en toegang hebt tot uw account. Zodra u in staat bent om aan te melden, kunt u transacties op het internet, telefonisch of overal ter wereld maken, zolang er een internetverbinding is.

 

Het hele proces wordt probleemloos gemaakt omdat het niet vereist dat u een storting van fondsen in uw account aanbrengt. Dit komt omdat alle transacties die zijn gemaakt online worden gedaan.

U kunt eenvoudigweg uw account online openen, de nodige transacties maken en dat is erover.

 

Het hele idee van BTC is gebaseerd op het concept van slimme contracten. Dit zijn financiële toepassingen die op het terrein van Smart Contract-technologie worden uitgevoerd. In dit verband is een van de belangrijkste doeleinden van een ontwikkelaar of een maker van een dergelijke toepassing om een interactief platform te bieden waarop mensen kunnen transacties en hun geld van hun online account halen. Dit is waar het concept van de bankoverschrijving of creditcard in het spel komt.

 

Er zijn een paar manieren waarop het concept van het gebruik van de BTC-overdracht om EETHER werkt. De eerste methode is waar je een account hebt bij een bank. De tweede methode is waar u een account hebt bij een particuliere geldschieter die samenwerkt met een of meer banken.

In het laatste scenario moet u een soort van beveiliging bieden als bewijs van uw identiteit en uw accountnummer bij de hand.

 

De derde optie is waar u de privélender gebruikt om ether te kopen met uw creditcard of bankpas. Het proces hier is veel op wat er gebeurt als u uw bank gebruikt om een aanbetaling in uw spaarrekening te maken. U wordt gevraagd om een pincode of wachtwoord. Zodra u de informatie verstrekt, wordt u verteld of de transactie kan doorgaan en zo ja, de hoeveelheid Ether die u kunt opnemen, wordt overgedragen aan uw account.

 

U kunt via bitcoins eetten kopen met bankoverschrijving of creditcard. Maar zoals elke andere valuta, is de waarde van bitcoins gebonden aan de Amerikaanse dollar. Daarom verandert de wisselkoers tussen de twee voortdurend. Daarom, wanneer u uw bank gebruikt om geld over te dragen naar uw spaarrekening in de VS, wordt u een bankkosten door uw bank in rekening gebracht. Dit is niet het geval wanneer u het systeem gebruikt.

Klik hier BitcoinMeester