Ondernemershuis
Image default
Auto's en Motoren

Zijn er coronamaatregelen bij het huren van een verhuisbus?

Een busje huren is een goed idee als je van plan bent te verhuizen. Je kunt hiervoor bussen huren voor een paar uur of een halve dag. In Zutphen een verhuisbus huren is bijvoorbeeld een goed idee. Bij het huren van een verhuisbus wordt er rekening gehouden met de regels van het RIVM. Een busje huren is een veilige keuze, want je reist met een klein gezelschap dat je zelf kiest. Als je de coronamaatregelen opvolgt, is een busje huren een slimme keuze voor het verhuizen, want een normale auto heeft immers minder ruimte dan een busje. Dat betekent dat je met een verhuisbusje minder tijd kwijt bent aan het heen en weer rijden tussen twee of meerdere locaties. Kijk hier voor meer informatie. 

Huur veilig een verhuisbusje in coronatijd

Bij de verhuur van verhuisbusjes wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. De busjes worden tussentijds goed schoongemaakt en gelucht. Op deze eenvoudige manier is een busje huren een veilige keuze. Je kunt zelf verschillende dingen doen om het reizen met een huurbusje zo veilig mogelijk te maken. Reinig bijvoorbeeld je handen met desinfectiegel voordat je in een verhuisbusje stapt en zorg ervoor dat je een mondkapje draagt als je samen met anderen een busje huurt. Het is bijvoorbeeld slim, als je een verhuisdag hebt, om een flesje desinfectiegel in het busje te leggen, zodat iedereen zijn of haar handen kan reinigen. Leg desnoods een voorraad mondkapjes in de auto, zodat je nooit zonder komt te zitten. Met mooi weer kun je ervoor kiezen om tijdens het rijden de raampjes wat open te zetten, zodat er genoeg ventilatie is. Een busje is een afgesloten ruimte en het is alleen maar beter wanneer er extra toevoer is van frisse buitenlucht en goede ventilatie.

Grondige reiniging van verhuisbusjes 

Bij het reinigen van de verhuisbusjes wordt extra aandacht besteed aan de contactoppervlaktes, zoals het stuur, de schakelpook en de deurklinken. Je kunt dit zelf ook eenvoudig reinigen met een spray of schoonmaakmiddel. Voor het inleveren van het busje wordt het ook aangeraden om deze contactoppervlaktes eerst zelf te reinigen. Dit kost weinig moeite, maar je maakt hiermee de verhuur van busjes een stuk veiliger. Op deze manier blijft verhuizen met een verhuisbusje de beste keuze.  

Huur een busje voor verhuisgemak

Verhuizen is altijd hectisch, omdat je met een heleboel dingen rekening moet houden. Daarom is het huren van een busje een praktische keuze. Je hele inboedel met je eigen auto verhuizen kost onnodig veel tijd en je wil zo snel mogelijk je spullen in en uit kunnen laden. Een busje met een ruime laadruimte is ideaal als je veel spullen van A naar B moet verplaatsen. Huur nu een verhuisbusje in Zutphen als je spullen gaat verhuizen.