Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Financieel Administratief Medewerker

Met de juiste manier van werken en een scherp oog kunt u ervoor zorgen dat onze financiële afdeling goed draait. Dankzij u kan de btw-factuur telkens op tijd worden geretourneerd, is de factuur correct verwerkt en zijn alle cijfers correct. Je bent een essentiële schakel in Orangeworks!

Je treedt op als financieel administratief medewerker

Je zorgt ervoor dat (inkoop) facturen correct worden verwerkt. U bereidt maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse verrekeningen en btw-aangiften voor elke maand voor. Het is ook een van uw verantwoordelijkheden om managementwerkzaamheden vast te leggen, inclusief werktijdprocedures en het ondertekenen van contracten. Let ook op het volgende:

Voer financieel beheerstaken uit, zoals het verwerken van inkoopfacturen, het maken van verkoopfacturen en het verwerken van contante en banktransacties.

Mede verantwoordelijk voor het beheer van debiteuren en crediteuren.

Opstellen en bewaken managementrapportages, zoals actuele overzichten, prognoses en budgetten.

Maak een kasstroomoverzicht op en controleer het.

Dit ben jij

Je bent onafhankelijk, klantgericht en hebt een hands-on mentaliteit. Omdat het soms druk kan zijn, weet je prioriteiten te stellen en de belangrijkste taken op tijd af te ronden. Door uw vooruitziende blik kunt u potentiële risico’s identificeren en aanbevelingen doen aan het management.

Naast de bovenstaande taken helpt u af en toe bezoekers te ontvangen en oproepen te beantwoorden. Je bent lid van een klein team, dus je kunt deze taken van tijd tot tijd overnemen.

Je hebt geen afwachtende persoonlijkheid, maar neemt het initiatief om je afdeling en bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Deze functie biedt mogelijkheden voor persoonlijke groei. Met je ondernemende karakter vind je dit leuk en wil je van deze gelegenheid gebruik maken om je verder te ontwikkelen.

Dit is je cv:

Compleet economisch / administratief beroepsonderwijs.

Kennis van gerelateerde softwarepakketten, zoals Exact Globe en Ridder IQ.

Kennis van projectmanagement is een pré.

Vaardig in Excel.

Begrijp relevante wet- en regelgeving.

Bedreven in het Nederlands.

We bieden aan onze nieuwe collega’s

Werken bij Orangeworks betekent veel onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en diversiteit. Wij bieden u ruimte voor ontwikkeling of specialisatie. Orangeworks zorgt voor een dynamische werkomgeving en laat voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijk commitment. In ons team zijn er veel samenwerkingsverbanden en een onzinaanpak.

Daarnaast voorzien wij op basis van 38 uur per week (afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals loopbaanontwikkeling, geen verzuimbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen) een salaris van 2500 euro tot 3.000 euro. Gloednieuw gebouw, alle faciliteiten zijn aanwezig.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/debiteuren.html