Ondernemershuis
Image default
Bedrijfsvoering

Voor welk sleutelplan kiest u?

Een bedrijf opzetten en runnen is al een heel moeilijke taak. Je zorgen maken over de veiligheid ervan hoeft niet erbij te horen. Een goed sleutelsysteem met de daarbij behorende sleutelplan helpt je om je bedrijf zo veilig mogelijk te houden. Zorg ervoor dat je kan controleren wie binnen mag komen. Deurplus kan je hierbij helpen.

Als je je sluitsysteem aan het plannen bent, heb je daarvoor een bijpassende sleutelplan voor nodig. Een paar van de sleutelplannen die er zijn:

 

  • HS-systeem (Hoofdsleutelsysteem)

Hier kan je één sleutel gebruiken voor je bedrijf/instelling en je persoonlijke woning. Dit is voor jou alleen. Je staf krijgt een andere sleutel die hun alleen toegang verschaft aan het bedrijf. Ze krijgen dus geen toestemming tot uw huis.

 

  • C-systeem (Centraalsluiting)

Dit kan goed van pas komen bij appartementencomplexen. De huurders krijgen sleutels die de algemene entree openen, maar verder kan het alleen hun eigen appartement, brievenbus en berging openen.

 

  • GHS-systeem (Generaal Hoofdsleutelsysteem)

Dit is een systeem waar de hoofd- en centraalsleutelsysteem gecombineerd kunnen worden. alle cilinders in de groepen wordt bedient door de generaalhoofdsleutel en de afzonderlijke groepen cilinders worden bedient door de hoofdsleutels. Dit is voor grotere gebouwen zoals ziekenhuizen en schoolgebouwen.

 

  • Gecombineerde sleutelplannen

Zoals je het al kunt afleiden, is er ook de mogelijkheid om een combinatie te maken die passen bij uw wensen. Je ziet dus dat er een systeem opgezet kan worden die geheel uniek is.

 

Het is mogelijk om een sleutelplan uit te testen gedurende een bepaalde periode

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.deurplus.com/zakelijk/sluitsystemen/sleutelplannen/