Ondernemershuis
Image default
Commercie

Achteraf betalen met je creditcard

Als je naar Amerikaanse films of televisieseries kijkt, kom je om de haverklap een situatie tegen waarin iemand met een creditcard wil betalen. Daar is dat heel gewoon. In Nederland wordt tegen de creditcard toch altijd maar wat raar aangekeken. Dat is toch heel bijzonder, aangezien in zowel Amerika als Azië de creditcard enorm populair is. Logisch, want het is eigenlijk een zeer snelle, effectieve en veilige manier van betalen.

 

Bij Nederlandse webwinkels betaalt men vaak achteraf met andere methodes. Zie: https://achteraf-betalen.com/achteraf-betalen-winkels/

 

Verzekerd met je creditcard

Zo ben je vaak verzekerd voor beschadiging en diefstal, wanneer je iets aanschaft met je creditcard. Zeker wanneer je online producten koopt is dit natuurlijk interessant, aangezien je nooit zeker weet of datgene wat geleverd wordt er net zo mooi uit ziet als op de foto’s. Om nog meer zekerheid te hebben bij je aankoop, kun je dan achteraf betalen met je creditcard. Dan profiteer je dus van zowel achteraf betalen als de extra voordelen van betalen met je creditcard.

 

Nadelen van creditcard

Bovendien is betalen met een creditcard erg overzichtelijk voor je eigen boekhouding, hoewel je misschien door al het papierwerk je overzicht kwijt kunt raken. Ook moet je opletten dat je niet te veel geld uitgeeft, wat makkelijk gebeurt met een creditcard. Daarnaast moet je opletten dat, wanneer je een creditcard aanschaft, je rekening houdt met het feit dat de getoonde kosten vaak de kosten zijn gedurende een actieperiode, welke alleen de eerste maanden van je creditcard betreffen. Daarna kunnen de kosten hoger oplopen.

 

Toch blijft achteraf betalen met je creditcard een aantrekkelijke betaalmethode. Naast de verzekeringen en het achteraf betalen kan het namelijk tot wel 30 dagen duren totdat het geld daadwerkelijk wordt afgeschreven. Zo heb je dus ruim voldoende bedenktijd om te beslissen of je wel of niet gaat retourneren. De creditcard is vaak gekoppeld aan je bankrekening, dus dit zal allemaal automatisch verlopen zonder dat je hier zelf moeite voor hoeft te doen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://achteraf-betalen.com/achteraf-betalen-winkels/