Ondernemershuis
Image default
Bedrijfsvoering

Bedrijfskleding is de trend

Bedrijfskleding voor jouw personeel

Als onderneming kan je bijna niet meer zonder je eigen bedrijfskleding. Zelfs als je een kantoorbaan hebt van 9 tot 5, zit je tegenwoordig al gauw in een overhemd of polo van de zaak, al zijn er natuurlijk genoeg bedrijven waar dit nog niet de normale gang van zaken is. Toch zien steeds meer bedrijven het als een onderdeel van de marketing of de branding om het personeel in kleding te steken met een bedrijfslogo, eventueel nog voorzien van de slogan.

Een en ander hangt nauw samen met de sector waarin je werkzaam bent. In bijvoorbeeld de horeca en zorg is het meer regel dan uitzondering dat je jezelf elke morgen in de beschikbaar gestelde bedrijfskleding hijst. Dat scheelt je trouwens zomaar een paar minuten in de ochtend, omdat je niet hoeft na te denken over wat je aantrekt.

Ook in de bouwsector is het vrij normaal om bedrijfskleding te dragen en in veel gevallen zijn bepaalde kledingvoorschriften zelfs wettelijk verplicht. Denk bijvoorbeeld maar eens aan werkschoenen, helmen of hygiënische voorzorgsmaatregelen.

Bedrijfskleding voor elke sector

In welke sector je ook zit, de kleding die je draagt moet sowieso comfortabel zitten. Want ga maar na; je werk doen in kleding die niet lekker zit, dat is voor niemand werkbaar. Daarnaast is het van belang dat de kleding functioneel is. Met andere woorden, dat het doet wat je ervan verwacht, of het nu gaat om het opvangen van vuil of het beschermen van bepaalde lichaamsdelen, zoals knieën of voeten.

Bij de aanschaf van bedrijfskleding zijn het juiste advies en de beste service twee zaken die doorslaggevend zijn. Verder moet de kleding natuurlijk van topkwaliteit zijn, zodat deze past bij de uitstraling die je als bedrijf wil hebben. Niemand zit tenslotte te wachten op een slonzige trui of een kapotte werkoverall.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://zijlstraberoepskleding.nl/bedrijfskleding/