Ondernemershuis
Image default
Bedrijfsvoering

Hoe kun je het beste een container huren?

Hoe bereid jij je voor op containerverhuur

Wanneer je gaat verhuizen of de tuin gaat verbouwen dan is containerverhuur wel zo handig, zo weet je in ieder geval dat je van al jouw afval af kunt. Het is sowieso de makkelijkste manier om van veel afval af te komen. Toch zijn er enkele dingen waar jij je op voor wilt bereiden.

Hoe groot moet de container zijn?

Containerverhuur biedt containers in verschillende groottes en je moet natuurlijk wel de juiste kiezen. Zorg er dus voor dat je een goede inschatting kunt maken van de hoeveelheid afval die gaat hebben en welke container hierbij hoort. Bovendien kun je beter iets te veel schatten dan te weinig, een beetje ruimte over hebben is nooit heel erg, maar te weinig is toch wel erg vervelend.

Waar ga je hem neerzetten?

Je moet natuurlijk ook ruimte hebben voor de container. Een grote container vraagt ongeveer twee parkeerplekken ruimte, zorg er dus voor dat je dit hebt. Als je ook daadwerkelijk parkeerplekken wilt gebruiken contacteer dan even jouw gemeente zodat je zeker weet dat je hier geen vergunning voor nodig hebt, en anders moet je een vergunning aanvragen.

Welk soort afval moet je kwijt?

Je hebt verschillende soorten containers voor verschillende soorten afval, zorg er dus voor dat je de juiste container huurt. Van tevoren kun je bepalen welk afval je kwijt gaat moeten en dan kun je de afvalcontainer speciaal voor deze soort afval bestellen zodat jij al jouw afval kwijt kunt

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord en deze dingen hebt voorbereid dan kun jij via containerverhuur jouw container huren voor de werkzaamheden als een grote schoonmaak of een verbouwing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden hoe u een container kunt huren? Bezoek onze webshop en neem vrijblijvend en contact op met de containerspecialist van Twente.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.busschercontainers.nl/container-huren/