Ondernemershuis
Image default
Gezondheid

Verlaag effectief uw cholesterolgehalte

Een hoog cholesterolgehalte is een van de risicofactoren voor een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Wanneer u een hoog cholesterolgehalte heeft, is het van groot belang dat u zich hier bewust van bent en dat u zich inzet om hier iets aan te veranderen. Door het streven naar een lager cholesterolgehalte vermindert u sterk de kans op hart- en vaatziekten. De kans wordt nog kleiner als u ook andere risicofactoren hiervan aanpakt.

Zo raden artsen u aan om te stoppen met roken, omdat dit de belangrijkste risicofactor is voor hart- en vaatziekten. Als u stopt met roken gaat uw gezondheid er sterk op vooruit en verlaagt dit uw cholesterol op natuurlijke wijze. Het is ook belangrijk om voldoende te bewegen. Dit is lastig als u een druk leven heeft of elke dag vastzit op kantoor, maar het is belangrijk dat u het toch probeert. Regelmatige lichaamsbeweging verlaagt niet alleen uw cholesterolgehalte, maar bovendien ook nog uw bloedsuiker en bloeddruk. Drink ook niet meer dan twee glazen alcohol per dag. Bij voorkeur niet elke dag.

Hoe meer risicofactoren bij u spelen, hoe groter de kans dat u te maken krijgt met hart- of vaatziekten. Als uw risico hierop sterk verhoogd is, wat bij veel Nederlanders het geval is, wordt aangeraden om gebruik te maken van cholesterolverlagende middelen. Dit heeft geen negatieve invloed op uw gezondheid en verlaagt effectief uw cholesterol.

Veel Nederlanders weten niet dat zij een te hoog cholesterolgehalte hebben en lopen met verhoogd risico rond. Wees verstandig en houd uw cholesterol onder controle met cholesterolverlagende producten die door professionals aan u geleverd kunnen worden. Het is altijd verstandig om samen met een arts te bepalen welke middelen voor u het best werken, maar de leveranciers zelf zijn vaak net zo goed experts en kunnen u veel over hun producten vertellen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.oligo-pharma.nl/