Ondernemershuis
Image default
Gezondheid

Waarom je naar fysiotherapie Dokkum moet gaan

Bij een bezoek aan de fysiotherapeut hoop je natuurlijk altijd dat je weer weg gaat en dat dan de klachten die je had al een stuk minder geworden zullen zijn. De ene keer zal dit wel het geval zijn, maar de andere keer zal je het effect van de behandeling misschien iets minder snel gaan voelen of merken. Soms heeft het wat meer tijd nodig, of juist wat meer behandelingen. Maar waarom zou je ervoor moeten kiezen om naar fysiotherapie Dokkum te gaan? Lees meer over fysiotherapie Dokkum in deze blog. 

Wat heeft fysiotherapie Dokkum voor jou in huis?

Iedereen met klachten kan terecht bij fysiotherapie Dokkum want fysiotherapie Dokkum heeft een enorm breed vakgebied waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende klachten. Of je nu last hebt van vastzittende spieren, spanningsklachten of bekkenbodemklachten, bij fysiotherapie Dokkum kun je terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen.

Moderne praktijk

Fysiotherapie Dokkum is een moderne praktijk met ervaren fysiotherapeuten. De fysiotherapeuten van fysiotherapie Dokkum blijven altijd up-to-date als het gaat om behandelresultaten en nieuwe behandelmethoden. 

De fysiotherapeuten die er rondlopen zijn allemaal fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Zowel overdag als in de avond is het mogelijk om een behandeling te ondergaan. Uiteraard gaat dit in goed overleg met je fysiotherapeut. 

De beste behandeling 

Bij fysiotherapie Dokkum kan je ervan uitgaan dat je altijd de best mogelijke behandeling zal krijgen die er maar te vinden is. Dit heeft alles te maken met de deskundigheid van de fysiotherapeuten en hun parate kennis over de nieuwste ontwikkelingen en behandelmethodes. 

Behandeling zonder verwijsbrief

Voor behandeling bij een fysiotherapeut heb je tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts. Je kan gewoon contact opnemen met de praktijk van je keuze, bijvoorbeeld dry needling Leeuwarden of manuele therapie Franeker. Je hoeft niet altijd de praktijk te kiezen die in je woonplaats zit. Je bent daar helemaal vrij in.

Waar je wel op moet letten is de vergoeding vanuit de verzekering. De fysiotherapeut kan heel makkelijk zien voor welke vergoeding jij met jouw verzekering in aanmerking komt. Hiervoor moet je dan wel een aanvullende verzekering hebben. 

Welke behandelingen kunnen er gegeven worden?

De behandelingen die gegeven worden zijn helemaal gericht op de klachten die je hebt. Zo kan er manuele therapie gegeven worden, fysiotherapie, fysiotherapie voor je schouders, fysiotherapie voor sportblessures, dry needling en medical taping.

Voor iedere klacht is dan ook een behandelplan te maken. Dit behandelplan wordt na de intake met fysiotherapeut gemaakt. Tijdens dit gesprek zullen de klachten en de herkomst ervan in kaart gebracht worden. Wanneer deze inzichtelijk zijn is het voor de fysiotherapeut makkelijker om een gericht behandelplan te maken. Vaak zul je merken dat je dan na iedere behandeling weer een beetje meer vooruitgang merkt. 

Het beste resultaat voor iedere klant

Je mag ervan uitgaan dat je met het best mogelijke resultaat de deur uit zal lopen bij jouw fysiotherapeut. De kwaliteit, service en de persoonlijke aandacht en betrokkenheid geeft dan ook vrijwel meteen vanaf het begin een goed en vertrouwd gevoel in een hele vertrouwelijke sfeer.