Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

No Cure No Pay incassobureau

Incassobureau No Cure No Pay

Actief zijn zijn ze overal, die MKB ondernemers.  Gezondheidszorg, de bouw, de financiële sector, noemt het maar op. Vaak is het bedrijf dan al jaren in familiebezit. We noemen dit dan een familiebedrijf.  Tientallen jaren oud zijn de meeste van deze bedrijven dan al.  Soms komen dergelijke bedrijven  dan in gevaar door economische ontwikkelingen. De laatste decennia hebben boeren bedrijven het bijvoorbeeld daarna erg lastig gehad. Veel boeren bedrijven konden daarop hun kop niet meer boven water houden door aangescherpte Europese regelgeving. Opvolgers hebben veel boeren daarop ook niet meer. Maar ook veel MKB bedrijven komen tegenwoordig door de economische crisis vervolgens in de problemen. De betalingstermijn van de bonnen wordt daarna steeds maar langer opgerekt. Faillissementen onder deze bedrijven zijn daarop vaak het direct gevolg. Het inschakelen van een Incassobureau No Cure No Pay is dan een goede optie.Een lening van de bank kan daarop voorkomen worden.

Een failliete debiteur kan daarop niets meer betalen.  Degene die daarop als eerste actie onderneemt, wordt ook als eerste betaald.

De gerechtsdeurwaarder werkt daarna op basis van No Cure No Pay.  Wordt er niets geïncasseerd dan betaal je daarop ook niets.

Kleine bedragen zijn dan doorgaans geen probleem. Dossierkosten worden daarop bijna nooit meer in rekening gebracht.

Betaalt debiteur daarop alsnog niet dan is een gang naar de rechter een optie.  De nota wordt daarop op die manier misschien alsnog betaald. Met het vonnis kan dan beslag gelegd worden.  Een dergelijke procedure is echter wel erg kostbaar tegenwoordig.

Wanneer debiteur vervolgens met de noorderzon is vertrokken.  De incassospecialist kan de schuldenaar  vervolgens vaak nog wel vinden dan. Een goed incassobureau berekent hiervoor dan verder geen kosten.

Ook met debiteurenbeheer kan Een incassospecialist het bedrijf daarna van dienst zijn. Zo kan er bijvoorbeeld een pre incasso naar de debiteur  verstuurd worden.   Of er wel of geen kosten daarop berekend worden, hangt af van het incassobureau.

Een openstaande factuur ter incasso bij een Incassobureau No Cure No Pay aanbieden.

Wanneer de MKB’er zijn keus dan heeft gemaakt. Dat hij een incasso daarop gaat inzetten. Dan zal hij de betreffende bon over moeten dragen aan de gerechtsdeurwaarder. Een goed incassobureau zorgt er voor dat dit daarna via de website kan. Er moet een online account aangemaakt worden. Waaronder alle gegevens van de nota. Bij binnenkomst gaat het incassokantoor er dan snel mee de slag. Er worden incassokosten op de hoofdsom gezet en deze moete de debiteur vervolgens betalen. Wettelijke eisen bepalen dan hoeveel er in rekening gebracht mag worden. Betaalt de schuldenaar de bon daarop. Met de onderneming wordt dan zo snel mogelijk afgerekend. Maar wat als de klant  nou dan nog niet betaalt? Een gang naar de rechter is daarna een mogelijkheid. Dat kan dan duur uitpakken. Je moet je daarop dus altijd goed afvragen of je het dat waard vind.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-no-cure-no-pay.html