Ondernemershuis
Image default
Commercie

Je werk zo goed mogelijk besteden

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk werk gedaan krijgen in alle tijd die je hebt. Zo komt een 40-urige werkweek vaak niet heel veel voor, want er gaat veel meer tijd in zitten. Hierbij komt ook nog eens bij kijken dat er natuurlijk ook nog vaak het een en ander tussendoor komt. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld belletjes die je niet kunt opnemen. Een telefoontje kan je hele ritme verstoren als je aan het werk bent. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de telefoontjes aangenomen worden, omdat het nieuwe of bestaande klanten kunnen zijn die hulp nodig hebben of klant willen worden bij je bedrijf.

Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je telefoontjes uit te besteden. Op deze manier weet je zeker dat al je telefoontjes aangenomen worden en dat je er het maximale uit kunt halen. Zo is het natuurlijk niet gepast om je telefoon op te nemen tijdens een bespreking of een vergadering, maar soms bellen op die momenten juist de meest belangrijke klanten. Die wil je natuurlijk dan niet mislopen.

Vaak bieden de antwoordservice verschillende mogelijkheden aan om de telefoon te door schakelen naar een inbound callcenter. In dit callcenter wordt dan een telefoontje doorgeschakeld naar een medewerker binnen het callcenter en die zorgt er dan voor dat het telefoontje wordt afgehandeld op de manier zoals dat bij het bedrijf past. Dit zorgt er voor dat er een professionele afhandeling plaats vindt. Zo weet je zeker dat je geen klanten hoeft kwijt te raken en kun je de klanten op een later moment terug bellen. Het is vaak goedkoper dan een secretaresse, want je betaald een vast bedrag en vervolgens per telefoontje dat ze ontvangen van je. Als je dus weinig telefoontjes heb, maar wel doorgeschakeld bent hoef je ook niet zo heel veel te betalen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/