Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

Zorg dat u online vindbaar bent

Een van de belangrijkste dingen bij het hebben van een eigen webshop is dat u goed vindbaar bent voor de doelgroep. Om nieuwe klanten te krijgen en ervoor te zorgen dat u voldoende conversie heeft is het belangrijk dat uw website hoog in de google ranking komt te staan. Dit wil zeggen dat wanneer klanten op een relevante zoekterm aan uw website zoeken, u zo hoog mogelijk moet staan. Verkoopt u bijvoorbeeld online wc-rollen, dan wilt u dat mensen uw website vinden als ze zoeken naar “wcrollen kopen” of een variatie daarop. Misschien een beetje een vreemd voorbeeld, maar u wilt dus gevonden worden.

Om dit te bereiken zal er veel moeten veranderen aan uw on-site content, zodat dit geoptimaliseerd wordt voor zowel conversie als zoekmachines. Dit is geen makkelijke taak, en ook lang niet genoeg om uw website ver genoeg omhoog te plaatsen in de google ranking als dat nodig is. De eerste drie websites krijgen vaak de meeste kliks. Gemiddeld 60% van de gebruikers klikt op een van de eerste drie zoekresultaten. U wilt hier dus zeker tussen staan met uw webshop.

Dit kunt u ook voor uw webshop bereiken door uw online vindbaarheid aan een professional over te laten. Er bestaan veel bedrijven die u helpen met uw online marketing, wat na een tijd zal resulteren in een betere online vindbaarheid van uw webshop. Bedrijven die u marketing services bieden zijn vaak ook gespecialiseerd in linkbuilding. Als u niet weet wat dit inhoudt of hier zelf geen tijd voor heeft, is het raadzaam om dit door een online marketing bedrijf te laten doen. Linkbuilding is essentieel om een hoge ranking binnen google en andere zoekmachines te verkrijgen, dus is linkbuilding uitbesteden zeker aan te raden. Vaak is het ook mogelijk om uw AdWords campagnes aan deze bedrijven over te laten.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.e-conomy.nl