Ondernemershuis
Image default
Commercie

Mercedes Sprinter met of zonder laadbak

bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Een Mercedes Sprinter is bij uitstek geschikt voor het vervoer van goederen. Of je nu veel of juist heel grote goederen wilt vervoeren, voor iedere klus en iedere ondernemer is er wel een geschikt model van de Mercedes Sprinter te vinden.

Verschillende uitvoeringen van de Mercedes Sprinter mogelijk

Zo kun je voor het vervoer van goederen kiezen uit een Gesloten Bestelwagen of een Chassiscabine met open laadruimte of een losse Chassiscabine. Kijk altijd goed wat je hoofdzakelijk wilt vervoeren en welk model daar het beste bij past. Alle modellen zijn in drie verschillende carrosserielengten te koop en de aankoopprijs varieert afhankelijk van of je kiest voor een instapmodel of de wagen laat uitbreiden met de allernieuwste snufjes. Voor alle mogelijkheden en eigenschappen van deze bus raadpleeg je het beste even het internet of neem je contact op met de dealer.

Kijk goed welke bus voor jou geschikt is

Zorg er wel altijd voor dat je de bus ook in het echt gezien en uitgeprobeerd hebt voordat je deze daadwerkelijk aanschaft. Een proefrit maken is niet meer dan normaal en je wilt natuurlijk weten of de bus wel geschikt is voor het doel dat jij ermee hebt. De prijzen lopen uiteen dus kijk altijd goed wat er binnen het budget valt.

Kijk welke laadruimte handig is

Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt dat veel pakketten of goederen naar klanten brengt is het verstandig een gesloten cabine te kiezen zodat de goederen niet beschadigen of nat worden tijdens de rit. Wil je regelmatig bouwmaterialen meenemen die wel tegen een stootje kunnen maar die dermate groot of zwaar zijn dat ze nauwelijks in een gesloten laadruimte passen, dan is een cabine met open laadbak een betere keuze. Deze is ook eenvoudig te laden en te lossen zodat je snel kunt beschikken over de goederen die erop liggen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/