Ondernemershuis
Image default
Commercie

Labelprint voor een harmonieus productontwerp

Wanneer je in de supermarkt loopt, die je potjes, dozen en flessen allemaal mooi gespiegeld staan met het etiket naar voren. Het schept een geordend en harmonieus beeld, dat de klant helaas moet doorbreken wanneer hij of zij een artikel uit het schap pakt. Als de achterkant zichtbaar wordt, wordt de productinformatie duidelijk en wordt er eveneens een barcode zichtbaar. De opdruk van het product moet in harmonie zijn met de rest van de verpakking en het product om het product aantrekkelijk te maken en eruit te laten springen in het schap. Wilt u ook zo’n harmonieus beeld realiseren? Lees dan snel wat Koenig & Bauer te bieden hebben voor uw bedrijf.

Onze knowhow wordt ingezet om bedrijven op weg te helpen bij hun codering. Codering is verplicht gesteld middels Europese wetten om de traceerbaarheid van producten te verhogen en zo productveiligheid te garanderen. Echter, een labelprint op een product moet niet het design verstoren, waardoor het product bijvoorbeeld minder aantrekkelijk wordt. De klant kiest dan eerder voor de concurrent, terwijl dit slechts gebaseerd is op de uitstraling van het goed. Door het etiketteersysteem van Koenig & Bauer hoeft u zich niet langer zorgen te maken over een verstoring van het harmonieuze beeld, omdat wij geen fantasieloze opschriften drukken. Wij gaan met u in gesprek over de indruk die het product moet afgeven en hoe u dit het liefst gerealiseerd ziet. Door onze kennis en ervaring in te zetten, zal u versteld staan van het eindresultaat.

Ziet u het al helemaal zitten om met ons de samenwerking aan te gaan om het totaaldesign van uw product te harmoniseren? Weet u niet goed hoe u aan de Europese wetgeving moet voldoen zonder het ontwerp van de verpakking te verstoren? In dat geval bent u bij Koenig & Bauer aan het juiste adres!

Bezoek de website voor meer informatie : https://coding.koenig-bauer.com/nl/