Ondernemershuis
Image default
Financieel

De lage tarieven van litecoïne

Litecoin is gekomen als een van de meest indrukwekkende en veelbelovende alternatieve valuta’s om de online wereld te raken. Met een beperkt aantal gecreëerde munten is Litecoin erin geslaagd in de loop van de tijd in populariteit te klimmen en zelfs een toppeling is geworden door handelaren. Dit heeft geleid tot meer investeerders in de Litecoin-markt, waardoor meer kansen bieden voor Litecoin-handelaren om winst te maken. Hoewel er enkele grote nadelen zijn die verband houden met Litecoin, betekent dit niet dat het volledig moet worden weggegooid.

 

Het eerste en het meest voor de hand liggende nadeel van litecoïne in vergelijking met andere bestaande valuta’s of cryptosystems is de lage marktkap. Litecoins Market GLB is ongeveer de helft van die van de toonaangevende cryptocurrency, waardoor het een zeer goedkoop alternatief is. Bovendien wordt Litecoins lage marktkap ondersteund door het feit dat Litecoins-levering zal worden gegenereerd door een verandering van algoritme, heeft Litecoin niet langer een harde vorken. Het grote nadeel van litecoïne is de langzame snelheid; Dit maakt litecoïne een ongeschikte vervanging voor een aantal hoge transactievolume-cryptocurrencies.

 

In tegenstelling tot veel digitale valuta’s staat Litecoin geen ruimte toe voor off-block transacties. Litecoin-transacties worden geregeld in de huidige blokketen. Off-block-transacties zijn die transacties die gebeuren binnen de lengte van het blokinterval (meestal net onder de vijf minuten). Dit wordt beschouwd als een negatief kenmerk voor litecoïne in vergelijking met de meeste andere bestaande cryptocurrencies, aangezien de kosten voor deze off-block-transacties vrij hoog kunnen zijn.

Het is om deze reden dat Litecoin een gemodificeerde transactietoestel gebruikt, waarbij de Xtrahd-transactiekosten met name hoger zijn dan de meeste andere transactiekosten.

 

Litecoin als FIAT-valuta Bij gebruik van het Litecoin-protocol wordt elke uitwisseling van litecoïne voor een andere valuta behandeld net als een conversie. Litecoin functioneert echter niet als elke andere altcoins en zal nooit in staat zijn om het mechanisme van omgekeerde werking van een converteerbare valuta te gebruiken. Met het gebruik van een geldautomaat of door het gebruik van bankoverschrijvingen, kunt u uw litecoïne omzetten in een andere valuta zoals de Amerikaanse dollar, de Britse pond, de euro, de Japanse yen of de Australische dollar. Hoewel Litecoin niet functioneert als elke andere digitale valuta, is het nog steeds uniek in die zin dat het een naadloze handel tussen twee verschillende provincies mogelijk maakt.

 

Een van de vele nadelen die verband houden met litecoïne in vergelijking met andere valuta is het ontbreken van een centrale beheerder. Litecoins-concept is vrij eenvoudig: hoe meer gebruikers worden toegevoegd, hoe hoger de vraag naar Litecoin zal zijn. Dientengevolge zal de vraag naar litecoïne resulteren in een significante toename van het aanbod, waardoor een onevenwichtigheid in de prijs van Litecoïne tussen de markt en de centrale beheerder wordt veroorzaakt. Deze fout is opgemerkt als een van de belangrijkste nadelen van Litecoin.

 

LITECOINS Lage vergoedingen Een van de voordelen van Litecoïne in vergelijking met andere valuta is de lage vergoedingen die kunnen worden verkregen uit het gebruik van het Litecoin-protocol. Er zijn echter gelegenheden geweest wanneer gebruikers die niet voorzichtig genoeg waren om frauduleuze transacties te maken die resulteren in het verlies van een aanzienlijke hoeveelheid geld. Een ander nadeel van litecoïne in vergelijking met andere valuta is het gebrek aan volatiliteit. Hoewel Litecoin de volatiliteit van hoge transactie ervaart, wordt het nog steeds als relatief veilig beschouwd, ondanks het risico om een deel van uw investering te verliezen.

klik hier Bitcoinmeester.nl