Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbare, competente elektricien vinden?

Hoewel er veel reparaties aan huis zijn die u misschien zelf kunt doen, is het beter om elektrische werkzaamheden over te laten aan professionals. Defecte bedrading kan leiden tot schokken, brand, elektrocutie en andere gevaren. Het is belangrijk om een ​​betrouwbare elektricien Amstelveen 020 in te huren die garant staat voor de werkzaamheden. In plaats van uw beslissing te nemen op basis van alleen de prijs, kunt u het beste de referenties van de elektricien onderzoeken en bevestigen voordat u een gevaarlijke fout maakt.

Het aanvragen van aanbevelingen 

Bouwers, aannemers en ontwikkelaars kunnen vaak een lijst geven van betrouwbare elektriciens die zij aanbevelen. Mond-tot-mondreclame is een geweldige bron van reclame. Kijk of een van uw vrienden of collega’s uit ervaring een goede elektricien kan aanbevelen. Bespreek het expertisegebied van de elektricien. Elektriciens zijn doorgaans gespecialiseerd in één vakgebied of meerdere expertisegebieden. Sommigen kunnen nieuwe bouwplaats projecten aan, en anderen kunnen zich specialiseren in service- of commerciële gebouwen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de elektricien de nodige ervaring heeft om eventuele problemen of problemen op te lossen.

Verzekering en licentie

Controleer of de elektricien een verzekering heeft. Hoewel het geen staats vereiste is, wilt u misschien een elektricien kiezen die een aansprakelijkheidsverzekering heeft voor het geval er een ongeluk of schade aan uw huis is. Als het bedrijf werknemers heeft, is het wettelijk verplicht om een ​​arbeidsongevallenverzekering af te sluiten voor alle elektriciens. Bel voor extra zekerheid de verzekeringsmaatschappij om ervoor te zorgen dat de polissen niet zijn verlopen. Vraag om een ​​kopie van het rijbewijs van de elektricien. Elke persoon die elektrische werkzaamheden uitvoert, moet een vergunning hebben, niet alleen de aannemer.

Verkrijg referenties over de professional

Zodra u de contactgegevens van de referenties heeft, kunt u bellen om te informeren naar de kwaliteit van het werk en hun tevredenheid. Kijk of het werk tijdig is gedaan en of de geschatte servicekosten juist waren. Controleer of er klachten zijn tegen het bedrijf. U kunt de naam van de geloofwaardige elektriciens ook online zoeken op basis van feedback van klanten, klachten geschiedenis, licenties en verzekeringsdekking.