Ondernemershuis
Image default
Auto's en Motoren

Een nieuwe Nissan of Nissan occasion

Nissan staat onder specialisten bekend als een van de beste automerken ter wereld. Een Nissan is een betrouwbaar automerk, waar u naar aankoop echt jarenlang probleemloos mee vooruit kunt. Met name bij de tweedehands aankopen is bij de aanschaf de nodige aandacht vereist. Want wie wil zich niet veilig voelen op de snelweg en/of binnenwegen, in een nieuwe stadsauto of in een elektrisch auto? Kwaliteit is dan ook het belangrijkste punt van aandacht. Kiest u voor een betrouwbare Nissan dealer om uw Nissan aan te kopen of te leasen, dan heeft u deze garantie.

 

Voor welke modellen kunt u bij de Nissan dealer terecht?

Zoekt u een van de nieuwste Nissan automodellen? Dan bent u bij uw Nissan dealer in midden-Nederland natuurlijk op de juiste plek. u kunt aankloppen voor elk nieuw model Nissan, maar als ervaren Nissan dealer bied Van de Bunte ook alle oudere modellen tweedehands Nissans aan. Maar de nieuwe Nissans zijn momenteel het meeste in trek. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige en sportieve Nissan Juke, die momenteel verkrijgbaar is tegen een introductiekorting van liefst 2500 euro.

Populair is verder de compacte stadsauto Micra, de meest voordelige optie. Maar ook de nieuwste modellen van de robuuste Qashqai en de X-Trail, twee stijlvolle Nissan-, kunt u bij de Nissan dealer kopen. Wilt u echt uitpakken, dan is de zeer sportieve en technologisch onovertroffen Nissan GT-R eigenlijk de enige keuze die u kunt maken. Ten slotte kunt u aankloppen als u een elektrische auto zoekt. De Nissan Leaf is wat dit betreft de ideale elektrische auto. Of u kunt, als u een eigen klussenbedrijf heeft, kiezen voor een elektrische bus: de Nissan E-NV200.

 

Meer weten?

Bezoek nu de bedrijfswebsite van Nissan Van de Bunte voor extra informatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom op een van de bedrijfslocaties in Harderwijk of Nunspeet.