Ondernemershuis
Image default
Auto's en Motoren

de verkeersregels onder de knie krijgen door een dagcursus

Theoriegefixt 

Een rijbewijs is iets ontzettend handig om te hebben. In veel beroepen en voor veel sociale uitstapjes is zelfs gewoon noodzakelijk om er eentje te hebben. Het eerste obstakel eens je de juiste leeftijd hebt bereikt? Dat is natuurlijk het theoretisch examen. Voor je nog maar aan het praktische luik kan denken moet je immers bewijzen dat je de theorie goed en vlot onder de knie hebt. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn tal van regels om uit het hoofd te leren en ontelbaar veel situaties waar je snel en kordaat een antwoord op moet kunnen geven. Zoek je hulp bij dit luik? Dan kan Theoriegefixt je misschien wel helpen.

Dagcursus voor de scooter

Ook als je met een scooter rijdt moet je kunnen bewijzen dat je het apparaat zelf onder de knie hebt en ook de verkeersregels voldoende kent. Gelukkig kan je voor de scooter ook terecht bij Theoriegefixt voor een handige dagcursus voor de scooter theorie. Op de theorieschool krijg je via een unieke manier van lesgeven de laatste ontwikkelingen mee en wordt er een stevige basis opgebouwd. Zo verschijn jij op het moment van de waarheid met de best mogelijke voorbereiding en met een stevige dosis kennis!

Dagcursus voor de auto

Ben je eerder op zoek naar een dagcursus theorie voor de auto? Dan zit je bij Theoriegefixt helemaal gebakken. De docenten van de theorieschool werken immers samen met diverse rijscholen. Dat betekent dat je echte praktische tips meekrijgt en je voor eender welke vraag ook terecht kunt bij de docenten. Goed om te weten is dat alle docenten van TheorieGefixt zowel theoretisch als praktisch gecertificeerd zijn. Bovendien bieden ze zowel 1 daagse als 2 daagse cursussen aan. Zo kan jij jouw kennis en de kans op slagen nog eens gevoelig verhogen.

De verkeersregels onder de knie krijgen

Een theorie-examen is meer dan enkel de verkeersregels onder de knie krijgen, maar dat is wel de basis natuurlijk. Dat is dan ook waar in eerste instantie op gewerkt wordt. Is dat in orde of naar behoren? Dan krijg je bij TheorieGefixt ook heel wat praktische voorbeelden en vraten die uit het leven gegrepen zijn. Zo krijg je bij de cursussen van TheorieGefixt maar liefst 3 uur CBR examen trainingen en persoonlijke begeleiding. Leuk om te weten is dat in de prijs van de cursus ook een gezellige en lekkere lunch inbegrepen is!