Ondernemershuis
Image default
Auto's en Motoren

bekijk de nieuwe handige sleutels van Car-Key

Car-key: alle soorten autosleutels & opties!

Heb je problemen met je autosleutel of ben je op zoek naar een autosleutel met meer mogelijkheden, zoals een sleutel waarmee je op afstand je auto open kunt maken of een sleutel met of zonde startblokkering? Of wil je een nieuwe autosleutel laten maken? Dan is er op dit gebied veel mogelijk bij specialisten op het gebied van sloten en sleutels. Welke soorten car keys zijn er zoal? En waarom is het belangrijk dat jouw autosleutel perfect werkt?

Een sleutel met of zonder startblokkering: wat kies jij?

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een nieuwe autosleutel laten maken met startonderbreking. Het grote voordeel van dit type autosleutels is dat het voor auto-inbrekers nog ingewikkelder wordt om een auto te stelen. Als de sleutel met startblokkering namelijk niet in het slot zit, kan een autodief niet of zeer moeilijk zijn slag slaan. Bij sleutels met een startonderbreker zit er een soort chip in de sleutel, ook wel transponder geheten, die reageert als de sleutel in de buurt van je auto komt. Zonder deze transponder is het bijna onmogelijk voor criminelen en dieven om de auto in te komen dan wel deze te starten. Veiligheid gaat voor alles, dus kies slim!

Een nieuwe autosleutel laten maken? Doe het voor de zekerheid!

Een van de vervelendste dingen die je kan overkomen in relatie tot autorijden, is het kwijtraken van je autosleutel. Het is de angstdroom van iedere autorijder om, als je bij je auto komt, te ontdekken dat je autosleutel verdwenen is. Daarom kiezen veel automobilisten ervoor om, voor de zekerheid, 1 of meer autosleutels te laten bijmaken door een specialist. Zo heb je altijd de beschikking over reservesleutels als je er eentje kwijtraakt.

Een sleutel die over een grotere afstand opent en sluit is ook handig

Ten slotte kun je er ook voor kiezen om je huidige autosleutel een upgrade te geven en deze effectiever en efficiënter te maken. Een voorbeeld zijn sleutels met een betere responder of chip. Deze sleutels kunnen dan over een grotere afstand gebuikt worden om het voertuig te openen of deze af te sluiten. Wil je meer weten over alle mogelijkheden die er zijn om sleutels te laten bijmaken of je autosleutels te verbeteren? Kijk dan op de website van een speciaalzaak in autosleutels en laat je verrassen door alle mogelijkheden die er tegenwoordig op dit gebied zijn. Veel succes en veel rijplezier toegewenst