Ondernemershuis
Image default
Banen en opleidingen

Anesthesiemedewerker (open sollicitatie)

Kom je van ver? Geen probleem! Wij bemiddelen naar woonruimte (ingerichte studio’s) in de nabije omgeving van locatie AMC en het centrum van Amsterdam.

Momenteel zijn de vacatures voor Anesthesiemedewerkers vervuld, maar wij zijn altijd op zoek naar goede en bekwame mensen. Open sollicitaties nemen wij dus zeker in behandeling.

Wat ga je doen

Als Anesthesiemedewerker bij Amsterdam UMC, locatie AMC verveel je je nooit. Vanaf de start van je dienst tref je de voorbereidingen voor de eerstvolgende ingreep. Je zet alles klaar en test het anesthesietoestel. Ook haal je de patiënt op van de verkoever, waar hij of zij wacht op de ingreep. Samen met de anesthesioloog leg je de patiënt uit wat er gaat gebeuren op de operatie kamer. Je sluit je patiënt aan op de monitoring, legt een infuus aan en prikt indien nodig een arterielijn, centrale lijn of een Swann Ganz catheter. Hierna gaat de patiënt slapen of krijgt de patiënt spinale anesthesie. Als de patiënt algehele narcose krijgt wordt de patiënt geïntubeerd.

Als Anesthesiemedewerker sta je tijdens de operatie aan het roer en werk je zelfstandig. Als Anesthesiemedewerker bewaak jij de vitale functies van de patiënt en zorg je ervoor dat iemand goed door de operatie heen komt. Als het toch ‘wat spannend’ dreigt te worden, is de Anesthesioloog in de buurt om je te helpen.

Op locatie AMC sta je als Anesthesiemedewerker ook met enige regelmaat op onze spoedeisende hulp. Wij zijn een Level-1 Traumacentrum en wanneer er grote trauma’s binnen komen, ben je als Anesthesiemedewerker verantwoordelijk voor de luchtwegen van de patiënt. Je bedient eventueel de Rapid Infuser of de Cell Saver om de patiënt zo snel mogelijk weer van bloed te voorzien. Jij bent namelijk de kennisexpert van deze apparatuur, dus jouw technische kennis is hoog.

Als Anesthesiemedewerker op locatie AMC kun je verder groeien als je wilt. Nadat je enkele jaren werkervaring hebt opgedaan, kun je Senior op de afdeling worden of Sedatie Praktijk Specialist. Dan ben je, vaak bij kleinere ingrepen, helemaal zelfstandig aan het werk. Tevens breng je dan de medische situatie van de patiënt in kaart en schrijf je het postoperatieve beleid uit. Als Anesthesiemedewerker in het AMC is er altijd wel wat te leren.

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (27-36 uur per week) vervuld worden.

Wat we van je verwachten

Je bent gemotiveerd, proactief en bent in het bezit van een CZO diploma Anesthesiemedewerker. Daarbij stel je de patiënt centraal, streef je steeds naar de beste kwaliteit van werken en denk je graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen. Wij zoeken een professionele, collegiale, stressbestendige en servicegerichte collega die goed op de hoogte is van ontwikkelingen in het vakgebied en dat ook graag wil delen met collega’s.

Waar ga je werken

Als Anesthesiemedewerker op onze afdeling heb je ongeveer 60 collega’s. We zijn met een groot team. De leeftijden en ervaringsjaren lopen flink uiteen, dus we hebben de mazzel van elkaar te kunnen leren. We werken in diensten van 9 uur, dus fulltime werken doe je bij ons al in 4 dagen.

Onze afdeling heeft een ‘jong karakter’. Dat betekent dat we niet vastgeroest zijn in processen, maar het juist altijd beter willen doen waar het kan! Het houdt ons fris en scherp. We zijn ook echt een opleidingsziekenhuis, dus er is een echte ‘leersfeer’ en ruimte om jezelf altijd te blijven ontwikkelen. 

Wat we je bieden

Wij bieden ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing, een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Het AMC kan bemiddelen naar woonruimte (studio’s) in de nabije omgeving van locatie AMC. De minimale huurtermijn van deze studio is 1 jaar (12 maanden). Zo kun je, ook als je van ver komt, rustig ‘landen’ in Amsterdam.

Het salaris ligt tussen € 3.050,- en € 4.200,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 9 CAO UMC). Nieuwe collega’s bieden wij tijdens de inwerkperiode, gedurende maximaal drie maanden, een tegemoetkoming voor het nog niet werken in onregelmatige diensten van € 250,- bruto per maand (bij een voltijd aanstelling). Dat betekent dat je netto maximaal € 2.821,55 per maand* kan verdienen.

Het salaris (bovengenoemd bruto bedrag) is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). Wanneer je volledig ingewerkt bent en onregelmatige diensten gaat werken, ontvang je ook een onregelmatigheidstoeslag.

Wij bieden in eerste instantie een aanstelling bij locatie AMC voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen dan kan je gebruik maken van de fietsregeling.

Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).

Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/persoonlijke-ontwikkeling.html