Ondernemershuis
Image default
Auto's en Motoren

Het motor theoriecertificaat haal je met Gelijk Geslaagd!

Wil jij graag motor rijden? Dan moet je eerst het motorrijbewijs halen. Het motorrijbewijs bestaat uit twee onderdelen: het praktijkgedeelte en het theoriegedeelte. Voor het praktijkgedeelte draaien de meeste mensen hun hand niet om. Natuurlijk komen er vaak zenuwen bij kijken, maar wanneer je gewoon laat zien wat je tijdens de praktijklessen hebt geleerd zal je zeker slagen. Het theoriegedeelte is een ander verhaal, voor dit onderdeel slagen is makkelijker gezegd dan gedaan. Tenminste, dat was het. Want wanneer je meedoet met de motor theorieles van Gelijk Geslaagd zal je net zo makkelijk slagen voor het theorie examen als voor het praktijk examen. En snel ook. Na een halve dag les van ons kan je direct daarna examen doen bij het CBR. En slagen natuurlijk!

De beste voorbereiding

Bij Gelijk Geslaagd krijg je les van een docent die lekker chill is. Tussen het leren door gooit hij er af en toe een grapje tussendoor, om de boel een beetje gezellig en luchtig te houden. De recente vragen die gesteld worden tijdens het CBR motor theorie examen worden door ons extra uitgelicht. Ook zal jij na onze theorieles niet meer in de instinkvragen trappen. Van de docent krijg je handige tips en ezelsbruggetjes aangereikt, hiermee kan jij zonder problemen op de antwoorden van de moeilijke vragen komen.

Ook cursus autotheorie

Wij zijn, naast de motor theorielessen, ook aanbieder van eendaagse cursussen autotheorie. Voor beide cursussen geldt dat we vroeg van start gaan. Om 07.00 begint de les, we verwachten van jou dat je op tijd bij ons aanwezig bent. Verder hoef je geen voorbereidingen te doen. Het lesmateriaal ligt bij ons voor je klaar en je mag gewoon onvoorbereid naar onze cursus komen. Je krijgt wel van te voren lesmateriaal van ons opgestuurd waar je alvast mee kan oefenen. Maar het oefenen hiermee mag dus, het hoeft niet. Aan jou de keuze wat jij prettig vindt.  

Na de theorieles, waarin jij alle belangrijke theorie onwijs goed van ons aangeleerd krijgt, gaan we vrijwel direct door naar het CBR. Tijd voor het examen. Zonder je druk te hoeven maken, want jij zal na deze perfecte voorbereiding zeker slagen voor je theorie examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/