Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

manuka honing van manukahoningdokter

Manuka honing

De enige bijen die Manuka honing produceren, zijn de bijen die de Manuka-struiken in Nieuw-Zeeland bestuiven. Door zijn aardse smaak, donkerdere bruine tint en stevige consistentie is deze honing anders dan andere honing. 

In Nieuw-Zeeland is Manuka honing een inheemse plant. Alleen op deze locaties komen Manuka-struiken voor. Het Maori-volk, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, is zich al lang bewust van de voordelen van de manuka-struik. Ze brengen de olie en het antiseptische middel aan, inhaleren de stoom die wordt geproduceerd wanneer Manuka-bladeren worden verwarmd en gebruiken zelfs de schors om huidaandoeningen te behandelen om te profiteren van de therapeutische eigenschappen van de Manuka-struik.

Manuka honing

Meer nog dan gewone honing, zou Manuka honing je algemene gezondheid verbeteren. Zelfs meer dan andere soorten honing, wordt gedacht dat Manuka honing je algemene gezondheid ten goede komt. Men denkt dat het helpt bij huidaandoeningen, waaronder eczeem en acne. Het gaat verder dan dat. Er wordt gezegd dat Manuka honing geweldige voordelen voor je haar biedt, waaronder hydratatie om kroezen te verminderen en glans te verbeteren.

Manuka honing is mogelijk efficiënter bij het behandelen van geïnfecteerde wonden na een operatie en kan sommige brandwonden 4 tot 5 dagen sneller helpen herstellen dan andere, meer traditionele verbandmiddelen. Bovendien is het aanbrengen van Manuka honing op je gezicht “een strategie om de proliferatie van een bepaalde populatie bacteriën die tot acne leidt te verminderen, omdat het antioxidanten en antibacteriële chemicaliën (inclusief waterstofperoxide) bevat. Probeer je Manuka honing te vinden? Bezoek manuka honing van manukahoningdokter om ons aanbod te bekijken.

Manuka honing

In Nieuw-Zeeland is Manuka honing een inheemse plant. Alleen op deze locaties komen Manuka-struiken voor. Eeuwenlang de voordelen van de Manuka-struik. Ze brengen de olie en het antiseptische middel aan, inhaleren de stoom die wordt geproduceerd wanneer Manuka-bladeren worden verwarmd en gebruiken zelfs de schors om huidaandoeningen te behandelen om te profiteren van de therapeutische eigenschappen van de Manuka-struik.