Ondernemershuis
Image default
Aanbiedingen

Zo gaat relatiegeschenken bedrukken in zijn werk

Zo gaat relatiegeschenken bedrukken in zijn werk

Zit jij eraan te denken om bedrukte relatiegeschenken uit te delen tijdens open dagen, congressen, beurzen of andere evenementen? En is dit de eerste keer dat je relatiegeschenken wilt laten bedrukken? Dan kan het zomaar zijn dat je niet goed weet hoe het precies in zijn werk gaat. Gelukkig zijn wij jouw redder in nood, want hieronder lees je meer over relatiegeschenken bedrukken. Lees snel verder! 

  

Zoek een aanbieder en bepaal wat voor product je wilt bedrukken

Op het internet zijn tal van aanbieders te vinden waar je bedrukte relatiegeschenken kunt bestellen. Zelf hebben we zeer goede ervaringen met Loopper. Bij deze aanbieder kun je in principe alle denkbare producten wel laten bedrukken met het logo of de naam van jouw bedrijf. Van muismatten, pennen en aanstekers tot handdoeken, zonnebrillen en waterflessen. Wil je gaan voor een klassiek relatiegeschenk? Kies dan voor bedrukte aanstekers van Loopper. Uiteraard is het helemaal aan jou om te bepalen wat voor soort relatiegeschenk je wilt gaan uitdelen. 

 

Vraag een gratis digitaal voorbeeld of vrijblijvende offerte aan

Het mooie van bovenstaande aanbieder is dat je geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld of offerte kunt aanvragen. Het is dus niet zo dat je direct moet bestellen. Je krijgt eerst rustig de tijd om over je ontwerp na te denken en deze eventueel nog wat aan te passen aan de hand van het digitale voorbeeld dat je via de mail toegestuurd krijgt. Je krijgt dit voorbeeld al binnen één uur toegestuurd nadat je jouw ontwerp hebt opgestuurd. Ook krijg je advies van experts. Zien zij dat de kwaliteit van het ontwerp onvoldoende is om een scherpe afdruk te krijgen? Dan krijg je dit uiteraard te horen. Alles voor de hoogste kwaliteit!

 

Ben je tevreden? Dan gaat jouw ontwerp in productie

Bestellingen worden pas echt definitief op het moment dat jij het ontwerp goedkeurt. Zodra jouw goedkeuring binnen is, zal de productie van jouw bestelling worden opgestart. Bedrukte relatiegeschenken zijn altijd custom orders. De producten worden immers speciaal voor jou gemaakt en kunnen dus ook niet zomaar worden teruggenomen en aan iemand anders worden doorverkocht. Dit betekent ook dat de levertijd vaak net iets langer is. Houd rekening met minimaal twee weken en je zult niet voor verrassingen komen te staan. Weet je al welk relatiegeschenk jij laat bedrukken?

 

https://www.loopper.com/