Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Leren motorjack heren

Mooi leren motorjack voor heren kopen

Op zoek naar een mooie leren jas voor tijdens het motorrijden? Urban Leather heeft precies waar jij naar op zoek bent. Wij bieden een ruim aanbod aan leren kleding aan, met jassen voor zowel heren en dames, alsmede motorjacks.

Leren motorjack, een tijdloos kledingstuk

Leren jassen zijn altijd in de mode. Of het nu gaat om een jack ter bescherming op de motor, of een ‘gewone’ leren jas, deze zal altijd in blijven en goed staan. Ook is leer een duurzaam materiaal. Dat betekent dat je de jas niet na een jaar al hoeft af te schrijven, maar er lang gebruik van kunt blijven maken.

Bescherming op de motor

Speciale kleding tijdens het motorrijden is belangrijk ter bescherming. Om jezelf te beschermen bij valpartijen dienen onder andere je schouders en elle bogen goed beschermd te zijn. Motorjacks van Urban Leather zorgen voor voldoende bescherming. Deze zijn voorzien van CE-goedgekeurde protectors.

Leren jassen bestellen bij Urban Leather

Door een leren motorjack te bestellen bij Urban Leather geniet je van diverse voordelen. Wij hebben ze op een rijtje gezet :

  • Gratis bezorging, binnen slechts 3 werkdagen
  • Ruim aanbod aan leren kleding
  • Leer van hoge kwaliteit
  • Tijdloze, warme en mooie kleding
  • Alle maten en modellen beschikbaar

Plaats je bestelling!

Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan onze webshop en bekijk deze op je gemakje. Iets moois gevonden? Zorg dan dat je de jas snel in huis hebt door deze gelijk te bestellen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.urbanleather.nl/