Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Huis verkopen via beleggingsmakelaar in veel gevallen effectiever dan via Funda

Het verkopen van een huis ging normaal gesproken altijd gewoon via de makelaar. Zo is het onmogelijk om als particulier een woning op Funda te zetten. Tegenwoordig komen steeds meer beleggers op huizen af die te koop staan op Funda. Maar niet alle beleggers of investeerders staan te springen om een huis te kopen in de massa. Want via Funda.nl komen ook gewoon vele particulieren op de bezichtigingen af die geen serieus bod neerleggen of bieden onder voorbehoud van de koopsom. Uiteraard zitten er steeds meer beleggers tussen die wel overbieden en een bod naar tevredenheid bij u neerleggen. Maar er zijn veel serieuze investeerders die niet echt staan te springen om de grote rij te staan. Deze beleggers zijn meer op zoek naar offmarket woningen. En de offmarket zakelijke kant van de woningmarkt laten zich niet graag zien in de massa. Dit vanwege de grote moeite die het kost om tegenwoordig een woning te kopen. Zo is het regelen van een bezichtiging al een hele kunst en u kunt hierdoor een goed bod op uw woning mislopen. Hier heeft Sons Real Estate een oplossing voor.

Voordat u overweegt uw woning op Funda te zetten, kunt u ervoor kiezen een gespecialiseerde beleggingspand makelaar in te schakelen. Deze makelaar is geen reguliere makelaar maar meer een bemiddelaar die alle beleggers kent en ter plekke uw huis kosteloos kan aanbieden. De bemiddelaar weet exact welke beleggers er zijn en welke het hoogst zullen bieden. En deze dienst is voor u als woning verkoper volledig gratis en zonder verplichtingen.

Mocht de verkoop vervolgens nergens op uitlopen of het bod is niet wat u ervan verwacht, dan kunt u altijd nog uw huis op Funda te koop zetten. Veel woningeigenaren doen dit uiteraard nog steeds, omdat ze denken dat de beleggers uw huis ook wel via Funda zullen kopen. Dit is helaas niet altijd het geval. 

Mail of bel Sons Real Estate voor een vrijblijvend bod. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis via Sons Real Estate te verkopen. Zowel als bemid

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/