Ondernemershuis
Image default
Verbouwen

Ervaar de luxe en comfort van inzethorren

Ben je opzoek naar de perfecte inzethor voor uw kozijnen? Dan ben je hier op het juiste adres. Geniet van frisse lucht zonder insecten of andere diertjes in huis. Een inzethor is mogelijk in zowel kunststof als ook houten kozijnen. De afmetingen zijn volledig op maat gemaakt naar uw kozijnen. Het inmeten kan soms een beetje lastig zijn voor mensen zonder ervaring. Echter vind je ook meetinstructies op onze website. Deze horren zijn volledig weersbestendig. Bovendien kunnen ze permanent in het raam blijven. Voor onderhoud zijn ze echter ook gemakkelijk te verwijderen. Bestel ze hier gemakkelijk.

De mogelijkheden

De inzethor is dus ideaal voor warme dagen. U kunt gemakkelijk de ramen open zetten voor frisse lucht. Echter heb je geen last van ongedierte dat naar binnen glipt. De inzethor naar keuze past ook precies bij uw woning. Niet alleen de afmeting zal perfect passen. Ook is er keuze uit de kleur voor de inzethor. Er zijn meer dan 14 kleuren beschikbaar. Zo is er altijd wel een kleur die hetzelfde is als uw kozijnen. Het is zelfs mogelijk een speciale kleur aan te vragen. Ook is er keuze uit type gaas. Voorbeelden van opties zijn grijs, zwart, pollen of RVS gaas.

De voordelen

Wat zijn nou de voordelen van een inzethor. Buiten de functionaliteit vallen ze nauwelijks op. De randen hebben dezelfde kleur als uw kozijnen. Bovendien is het gaas mooi dun en stoort dit niet. Eveneens is de hor in te zetten in vele kozijntypes. Denk hierbij aan kunststof, aluminium en hout. Echter is er ook een minpuntje. De inzethor is alleen geschikt voor draai-kiep ramen. Een ander voordeel is het eenvoudige gebruik. U kunt ze zelf eenvoudig inzetten en verwijderen. Ook is het gaas kindvriendelijk en huisdiervriendelijk. De hoge kwaliteit aluminium en gaas zorgen voor een jarenlange levensduur.