Ondernemershuis
Image default
Vakantie

Kamperen zorgt voor plezier bij ieder

Bij de leuke camping in Twente heb je gegarandeerd een leuke, avontuurlijke en natuurlijke vakantie. Bij de camping van Twente is veel te doen en zal er geen dag hetzelfde zijn. Ga op onderzoek uit, zet je tent op en kom tot rust in de mooie omgeving. In de Camping van Twente is er nooit een saaie dag. Er worden veel activiteiten georganiseerd en daarnaast ligt de camping op een mooie plaats waar ook nog veel ontdekt kan worden. Voor iedereen is wat leuks te vinden en doen op de camping van Twente. Kom met een kleine of grote groep, iedereen is welkom.

Activiteiten op de camping

Op de camping in Twente worden verschillende activiteiten georganiseerd op de camping in Twente zelf. Daarnaast hebben zij ook een team die het leuk vindt om met iedereen in contact te komen en te luisteren naar de wensen van de gasten op de camping. Elkaar leren kennen aan de hand van spelletjes of een speurtocht, niks is voor hen te gek. Ook hebben ze veel georganiseerd voor kinderen op de camping in Twente. Zo zijn er verschillende dagen waar kinderen zich voor kunnen inschrijven om activiteiten te ondernemen. Daarnaast is er ook veel te doen voor ouders, of kunnen zij juist even relaxen terwijl de kinderen een hele leuke dag hebben.

Omgeving

De camping van Twente heeft een prachtige en unieke ligging in Twente. Zo zijn er veel dingen te ontdekken in de buurt en ligt het op een prachtig natuurlijk gebied. Wanneer de kinderen druk bezig zijn met de activiteiten kunnen ouders fijn tot rust komen in deze mooie omgeving. Zo zijn er mogelijkheden om te wandelen, fietsen te huren of om de steden in de buurt te verkennen. Dit is ook natuurlijk mogelijk om samen met de kinderen te doen, om een leuke dag met elkaar te hebben. Kortom, bij de camping in Twente is het nooit saai en is er genoeg te doen.