Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Een infrarood paneel met led-verlichting

Wil je een infrarood paneel aanschaffen? Dan heb je de keuze uit een infrarood paneel met led-verlichting. Hiermee kun je de ruimte zowel verlichten als verwarmen. Dit is een ideale oplossing in garages, schuren, of de badkamer. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een infrarood paneel te verwerken in een spiegel met led-verlichting. Hiermee bespaar je ruimte, verwarm je de kamer en heb je direct mooi licht. Naast de toevoeging van led-verlichting zijn er nog oneindig veel mogelijkheden als het aankomt op infrarood panelen. Zo heb je verschillende manieren om een infrarood paneel toe te passen in jouw interieur. Wat je smaak of wensen ook zijn; het is mogelijk bij infraroodpaneel.nl

Bespaar direct op de energierekening met een infrarood paneel

Wanneer je kiest voor een infrarood paneel van infraroodpaneel.nl, haal je kwaliteit in huis. Het voordeel van een infrarood paneel is dat je er geen omkijken meer naar hebt. Zo heb je niet te maken met jaarlijkse onderhoudsbeurten en bespaar je direct op je energierekening. Doordat je de woning verwarmt door middel van elektriciteit, hoef je de woning niet meer met gas te verwarmen. Hierdoor is een infrarood paneel een betere oplossing voor de portemonnee en het milieu. Daarnaast is een infrarood paneel ook beter voor de gezondheid van zowel mens als dier. De infrarood panelen komen in diverse formaten waardoor ze in iedere ruimte kunnen worden geplaatst. 

Een infrarood paneel voor binnen en buiten

Zit je regelmatig lekker in de tuin of op het terras? Dan kun je kiezen voor een infrarood terrasverwarmer. Hiermee kun je nog langer buiten genieten, zelfs in de koudere wintermaanden. De infrarood terrasverwarmer is eenvoudig op te hangen en werkt volledig op elektriciteit. Daarmee kan de gasverwarmer worden vervangen waardoor je weer op de kosten kunt besparen. Verleng je zomeravonden of geniet langer in de koudere maanden met een terrasverwarmer met infrarood in de tuin.

De temperatuur bedienen vanuit je luie stoel

Een infrarood paneel kan op verschillende manieren worden aangesloten. Een van de manieren is het Smart Home Systeem waarmee je de panelen kunt aansluiten op het wifi netwerk. Hierdoor kun je eenvoudig met je telefoon of je tablet de temperatuur in huis aanpassen. Heb je meerdere infrarood panelen in huis? Dan kun je deze afzonderlijk van elkaar instellen of je kiest ervoor om ze allemaal tegelijk te bedienen via de telefoon. Hierdoor wordt het opwarmen van je woning kinderspel. Werk je liever met een thermostaat? Je kunt een infrarood paneel ook aansluiten op een thermostaat om zo de temperatuur in huis te bedienen.