Ondernemershuis
Image default
Beauty en verzorging

Uw haar is in goede handen bij deze kapper uit Breda

Bij een kapsalon van Hair & Looks wordt écht naar u geluisterd. Wanneer u op zoek bent naar een kapper in Breda of Den Bosch, zit u bij dit bedrijf helemaal goed. Er zijn vestigingen in heel Noord-Brabant. In iedere vestiging wordt dezelfde maatstaaf van kwaliteit gehandhaafd. Waar u ook gaat, vertrouwen op de kunde van de haarstylisten van dit bedrijf is geen enkel probleem.  

De haarstylisten zijn op de hoogte van de laatste trends in de haarmode

Het uitgangspunt van dit bedrijf is dat iedere kapper die zij in dienst hebben in onder andere Breda en Den Bosch goed opgeleid is. Naast een goede opleiding is het ook belangrijk dat de haarstylisten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Iedere vier weken wordt er door de kappers een training gevolgd waarbij diverse knip- en kleurtechnieken worden bijgeschoold. Zo blijven de medewerkers experts in hun vakgebied. Nieuwe trends zijn hierdoor ook geen enkel probleem bij deze kappers. Niet alleen leveren de haarstylisten kwaliteit in hun werk. Er wordt ook alleen gebruik gemaakt van goede producten van hoge kwaliteit in de kapsalons. Om thuis een vergelijkbaar styling resultaat te kunnen behalen, zijn deze producten ook te koop.

Trakteer uzelf op een nieuwe coupe bij deze kappers

Uw kapsel is volledig veilig in handen van de haarstylisten van Hair & Looks. Neemt u dus met een gerust hart plaats in de stoel van deze kapper in Breda of in Den Bosch. De medewerkers bespreken eerst uw gewenste situatie en voorzien u indien nodig van advies. Vervolgens is het enkel nog genieten voor u terwijl de specialisten aan de slag gaan met uw haar. Of u nu komt voor een korte knipbeurt of voor een uitgebreide kleurbehandeling; bij de diverse locaties staat het comfort van u als klant boven alles. Gun uzelf dit verwenmoment en maak een afspraak.