Ondernemershuis
Image default
Zakelijke dienstverlening

Cybersecurity maatregelen zijn essentieel

De noodzaak van cybersecurity maatregelen is hoog. Het aantal cyberaanvallen stijgt explosief en organisaties zijn onvoldoende beschermd. Veelal zijn minimale maatregelen getroffen, terwijl niemand de gevolgen van cybercriminaliteit kan overzien. Denk aan het stilvallen van processen, een datalek of gijzeling van de volledige ICT-omgeving. Als organisatie kunt u zich een cyberaanval niet veroorloven en maximale bescherming is daarom essentieel. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

Bekijk ook: Wat is Phishing Simulation?

Het is niet langer de vraag ‘of’ u slachtoffer wordt, maar ‘wanneer’. Zeker voor grotere organisaties is maximale beveiliging essentieel. Kwaadwillende hebben voldoende aan de kleinste opening. Specialistische kennis, tooling en ervaring maken het verschil, minimaliseren de dreiging en voorkomen (ernstige) incidenten.

Juist de keuze voor outsourcing maakt vaak het verschil. Intern personeel is vaak niet toereikend om cybercrime een stap voor te zijn. Met ruim 25 jaar ervaring zijn specialisten als Ultimum de aangewezen partij om de digitale weerbaarheid te verhogen en continuïteit te borgen. Kies ook voor managed services als endpoint security, monitoring, incident response teams en bewezen succesvolle awareness-programma’s. 

 

Security Oplossingen voor elke situatie

Voor elke situatie is een passende oplossing. Een specialist als Ultimum gaat doelgericht aan de slag en selecteert op basis van actuele behoefte en doelstellingen geschikte cybersecurity solutions. Zo is het volledige spectrum van diensten niet altijd noodzakelijk. Toch is er in het beginsel een vast stappenplan dat doorlopen dient te worden.

Bekijk ook: PHaaS (Phishing as a Service) voor gebruikers

Allereerst analyseert een specialist het netwerk en applicaties, zodat technische mankementen aan het licht komen. Door kwetsbaarheden in kaart te brengen kunt u deze doelgericht beveiligen. Vervolgens kan monitoring en detectie worden ingezet om bedreigingen te traceren en voorkomen.

Ook het verhogen van bewustzijn middels een security awareness programma verhoogd het beveiligingsniveau aanzienlijk. Ultimum brengt desgewenst uw beveiliging op ISO-niveau. Vanzelfsprekend voldoet ook de eigen beveiliging aan deze norm. Middels phishing simulation services, risico management en incident respons teams brengt u de beveiliging op het hoogste niveau. Ook aan de slag? Neem vandaag nog contact op.

 

Implementatie van informatiebeveiliging diensten

Het belang van professionele informatiebeveiligingsdiensten is nu en zeker in de toekomst zeer belangrijk. Nederlandse organisaties zijn interessant omdat zij voorlopen op het gebied van automatisering en digitalisering. Er is veel te halen, waardoor cybercriminelen zich wenden tot de Nederlandse markt.

Wees weerbaar en voorkom cybercrime. Doe de gratis scan, checklist of ga direct aan de slag met één van de onderstaande zakelijke security diensten.

  • Network & Cloud Security
  • Cyber Risk Management
  • Incident Response & Investigation
  • CDC (Cyber Defense Center)
  • Identity & Access Management
  • Managed Detection & Response

Als full-service IT-dienstverlener is Ultimum niet alleen beschikbaar voor cybersecurity, ook de infrastructuur, systeem-, IT en werkplekbeheer kan worden ondergebracht. Benieuwd wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van de adviseurs.

https://ultimum.nl