Ondernemershuis
Image default
Ict

De verschillende soorten printers

Door de jaren heen zijn er een hoop verschillende soorten innovaties geweest en wordt een hoop gedaan via het internet. Iets wat er door de jaren heen nog wel is gebleven is de printer. Er is nog niet echt iets wat de printer kan vervangen. Er wordt vandaag de dag nog steeds een hoop op papier geprint. Hier ontkom je nog steeds niet aan en op de meeste bedrijven zul je dan ook nog wel een continuous inkjet printer terug vinden. Dit zijn de printers die je vaak zult terug vinden bij eigenlijk elk bedrijf wel. Ze zijn ook terug te vinden bij de mensen thuis.

Daarnaast zijn er nog heel veel meer printers waar weinig mensen vanaf weten. Hierbij kun je ook nog denken aan een QR code printer. De QR code mag dan nog niet helemaal aangeslagen zijn in Nederland, er zijn wel speciale printer voor. Deze printer kunnen op verschillende formaten de QR code printen. De QR code is namelijk afhankelijk van hoeveel informatie er in opgeslagen moet worden. Hoe meer informatie hoe groter het vierkant van de QR code zal zijn. Met behulp van deze printer kun je de informatie invoeren en vervolgens printen op een stuk papier en zo zul je dan een QR code hebben die de informatie bevat die jij wilde hebben.

Daarnaast zijn er nog een hoop andere printers die alleen in specifieke bedrijven gebruikt worden zoals een lotnummer printer, maar ook barcode printers. Deze zullen de komende jaren ook nog wel blijven bestaan en gebruikt worden, want er zijn nog geen alternatieven voor die het zullen gaan vervangen. Hierbij moet je er ook aan denken dat barcodes nog steeds overal gebruikt worden en dat er eigenlijk geen alternatief is voor de barcode momenteel. Er zal op den duur vast nog wel wat veranderen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.kba-metronic.com/nl