Ondernemershuis
Image default
Ict

ICT Bedrijven Ede

De meeste ICT Bedrijven Ede staan nog niet stil bij het belang van de cloud, wat toch wel opzienbarend is aangezien de cloud steeds belangrijker wordt in de maatschappij. In de Verenigde Staten zijn de meeste bedrijven al volledig overgestapt op de cloud, in Nederland zijn we pas net begonnen.

ICT Bedrijven Ede

Het feit dat de meeste ICT Bedrijven Ede nog niet stilstaan bij het belang van de cloud, heeft grotendeels te maken met de beperkte kennis die aanwezig is. Zowel bij bedrijven, als individuen is de kennis over de cloud heel beperkt, waardoor er ook een soort angst is ontstaan. Echter hebben veel mensen niet door dat zij al dagelijks met de cloud werken, veel buitenlandse bedrijven en telefoonproviders bieden als diensten aan via de cloud. Iedereen maakt er dus eigenlijk al gebruik van, zonder dat zij dit daadwerkelijk doorhebben. Vandaar dat het belangrijk is dat het belang van de cloud bij de Nederlandse inwoners door gaat dringen.

Besef

Zolang de meeste mensen nog niet doorhebben dat zij met de cloud werken en welke voordelen dat met zich meebrengt. Is het natuurlijk ook begrijpelijk dat de meeste ICT Bedrijven Ede nog steeds gefocust zijn op de traditionele ICT, dat is ook waar momenteel nog de meeste behoefte aan is. Echter zal er in de toekomst toch echt een verschuiving plaatsvinden naar het online werken, een verandering waar zowel bedrijven, als systeembeheerder in mee zullen moeten gaan.

Eén van de weinige bedrijven in Ede die zich wel bezighoudt met het aanbieden van clouddiensten, is Cloudbeheerder.it. Dit bedrijf heeft in de laatste jaren genoeg expertise opgebouwd over het online werken en is ook een van de voorlopers op dit gebied. Naast het aanbieden van onlinediensten, kan het bedrijf ook andere bedrijven helpen in de overgang van de traditionele ICT naar clouddiensten.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.cloudbeheerder.it/