Ondernemershuis
Image default
Ict

CRD IV Excel XBRL

In Nederland moeten veel financiële instellingen verantwoording afleggen. Het gaat vaak om geld van particulieren en bedrijven. Hier moet natuurlijk controle op zijn. Sommige van deze financiële instellingen moeten een CRD IV rapportage inleveren bij de Nederlandse Bank.

CRD IV in Excel

De meeste van deze financiële instellingen maken gebruik van Excel voor het opstellen van rapporten. Veel andere bedrijven doen dit ook. Excel is een hele fijne programma om financiële rapporten mee te maken. Het is heel simpel in gebruik en het heeft heel veel opties. Zelfs mensen dat het nooit gebruikt hebben kunnen er makkelijk mee overweg.

Wat is CRD IV Excel XBRL?

Het probleem dat de financiële instellingen hebben is dat ze de CRD IV rapporten niet in Excel kunnen inleveren. De Nederlandse Bank wil het nu in XBRL hebben. De financiële instellingen worden dan ook door de Nederlandse Bank verplicht om de rapporten in XBRL in te leveren. De oplossing voor deze financiële instellingen is CRD IV Excel XBRL. Dit houdt in dat de CRD IV van Excel omgezet moet worden naar XBRL. Deze proces staat beter beken op CRD IV Excel XBRL.

Wil je hoe het werkt? We hebben hiervoor een aantal websites uitgekozen met meer informatie.

cbsvooruwbedrijf.nl

ag-ai.nl

xbrlweb.parseport.com/nl

 

Bezoek de website voor meer informatie :