Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Buttons laten maken

Ik heb buttons laten maken voor mijn zoons voetbalteam

Ik ben vrijwilliger bij het voetbalteam van mijn jongste zoon, Tom. Onlangs hadden ze de seizoenuitsluiting. Voor deze feestelijke dag diende veel georganiseerd te worden! Zo moesten we een BBQ huren, moest er uiteraard vlees worden geregeld en spelletjes georganiseerd. Ik ben niet zo goed met het organiseren van spelletjes en een BBQ, dus besloot ik buttons te laten maken. Zo leuk! Tijdens mijn zoektocht in Google kwam ik bij Buttons Maken terecht. Hier kon ik in een kleine oplage buttons bedrukken en bestellen. Ideeal!

Alle kids hebben een eigen klikbutton

Op de website van Buttons Maken heb ik buttons laten maken. Ik heb de buttons ook helemaal zelf ontworpen! Ik heb er een afbeelding van een voetbal en een rugnummer op laten maken. Zo is de button voor iedereen anders! Alle kids hebben immers ieders een eigen rugnummer. Nadat ik de buttons ontworpen had, heb ik de 56 mm klikbuttons meteen besteld. Zo waren ze al snel in huis. Het enige wat ik nog moest doen, was ze in elkaar zetten met de buttonmachine. Dat ging heel gemakkelijk. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden! Waar wacht je nog op? Bestel een machine en ga direct aan de slag!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.buttonsmaken.nl/