Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Buttons maken

Zelf buttons gemaakt voor een feestje

Mijn dochter en de dochter van mijn buurvrouw vierden onlangs samen hun verjaardag. We organiseerden een feestje en namen alle kinderen mee naar Walibi. Dat pretpark ligt hier immers toch om de hoek! Voorafgaand aan de grote dag van onze twee meiden, maakten we leuke buttons voor alle kinderen. Met hun naam er op en onze 06-nummers! Toen we in Walibi aan kwamen kregen de kinderen de buttons opgespeld. In het geval dat we een kind kwijt zouden raken, kan de medewerker van Walibi ons gewoon bellen. Nu zijn we geen kind kwijtgeraakt in het park, maar handig was het wel! Vandaag delen we onze ervaringen met Buttons Maken met je!

Buttons maken pakket

Ik besloot de buttons die ik zelf ontworpen had te bestellen op de website van Buttons Maken. Toen ik daarmee klaar was, besloot ik om een buttonmachine te bestellen. Hoe leuk zou het immers zijn om de buttons helemaal zelf in elkaar te zetten? Ik besloot er voor te gaan en het risico te nemen. Ik ben immers niet zo heel erg handig en creatief. Ik had natuurlijk ook nog allerlei button-onderdelen nodig. Zonder onderdelen geen buttons! Ik beschikte dus over een heus buttons maken pakket. En het resultaat? Prachtige buttons waar ik en de kindjes onwijs blij mee waren. Ze hebben ze zelfs mee naar huis genomen. Dat zegt genoeg, toch?

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.buttonsmaken.nl/