Ondernemershuis
Image default
Financien

Binance Exchange

Binance

Binance is een exchange waar je crypto valuta’s kunt uitwisselen en is op het moment een van de allergrootste  exchanges en dit terwijl Binance nog niet zo lang bestaat. Het bedrijf is pas sinds 2017 actief en doet het nu dus al erg goed in de wereld van crypto valuta’s. Dit heeft o.a. te maken doordat de site zich in veel verschillende talen aanbiedt en het er heel overzichtelijk en netjes uitziet waardoor het voor de klant ook plezieriger is om erte handelen. Daarnaast hebben ze ook een hele snelle manier van het doorvoeren van bestellingen. Binance is gevestigd in Shanghai en wordt geleid door Changpeng zhao en zijn bedrijf Beiji Technology. Binance heeft zelf ook zijn eigen munteenheid, de Binance coin(BNB).

Waarom Binance?

Omdat er alledaags veel gehandeld wordt op Binance is het een van de meest betrouwbare echangesgeworden in de crypto wereld. Dat komt doordat er veel voordelen zijn en daardoor eerder wordt gekozen.

Een van de grote voordelen van het gebruik van binance is de snelle verwerkingssnelheid en dat ze veel crypto valuta’s aanbieden. Doordat de keuze zo ruim is kunnen de klanten de valuta’s goed met elkaar vergelijken en zien welke valuta het beste bij diegene past. Daarnaast hanteerd Binance een lage fee, en deze is nog lager als de fee met de Binance Coin (BNB) wordt betaald.

CryptoHow

De site CryptoHow is speciaal gemaakt om de bezoekers te informeren over alles wat te maken heeft met Cryptovaluta. Dit kan over een Wallet gaan maar ook over Exchanges. Op de homepagekrijg je een kleine maar duidelijke inleiding waarna je al een beetje het idee krijgt waar het over gaat. Ook voor de ervaren gebruiker is dit een handige site want er worden ook veel reviews geplaatst om zo te kijken welke het beste is en welke site je beter kan vermijden en omdat er ook veel informatie te verkrijgen is over mining en welke varianten van mining er zijn.

Bezoek de website voor meer informatie : https://cryptohow.info/