Ondernemershuis
Image default
Financien

Wat is er zo handig aan Ethereum? Alle informatie hier over de koers en de prijs in euro.

Is cryptocurrency iets nieuws voor je en wil je hiermee beginnen? Dan is het aangeraden om eerst goed onderzoek te doen in welke munt je gaat investeren, momenteel is Ethereum na bitcoin de volgens de koersen de marktleider. Als je besluit Ethereum te gaan kopen of hiermee te gaan handelen is het handig om de actuele koersen te bekijken, via de website van koersethereum.nl kun je alles in een handig overzicht zien, je ziet onder andere:

  • De laagste prijs van de afgelopen 24 uur
  • De hoogste prijs van de afgelopen 24 uur
  • De actuele en laatste prijs in euro’s (de koers)
  • Het totaal aantal stuks Ethereum, wat momenteel beschikbaar is en nog niet “gemined” is
  • De totale marktwaarde (momentel 29,07 miljard euro – wow!)
  • De volume wat erbij is gekomen, in de laatste 24 uur.

Via het platform kun je gemakkelijk de vertrouwde koers bekijken, je hebt 24/7 toegang tot de website en kan zo altijd zien wat de laatste prijs is geweest (realtime). Je kunt alarmen instellen zodra er een bepaalde prijs is bereikt, dit kan je makkelijk doen door je emailadres in te vullen. Je wordt dan per mail op de hoogte gehouden en kunt zo beslissen of je Ethereum wilt kopen of verkopen. Stel gemakkelijk stop loss orders en minimaliseer risico’s op deze wijze.

Hoe werkt het systeem van Ethereum?

ETH is elektronisch geld, het is een soort “cryptocurrency“. Het is een afhankelijke digitale valuta en maakt gebruik van nieuwe technologien van de Blockchain. Ethereum wordt ook vaak ETH genoemd. Het speelt een bijzonder en zeer unieke rol. Ethereum wordt door vele gezien als een betrouwbare munt.

Let op: cryptomunten zoals Ethereum zijn volatiel en kunnen snel wijzigen, het is onverstandig om gelden te storten die je niet kunt veroorloven, als je geld wilt verdienen met de koers van ethereum is het aangeraden om hier goed onderzoek naar te doen en verschillende fora’s te lezen voor informatie. Handelen op de financiele cryptomarkt, kan een risicovolle activiteit zijn.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://koersethereum.nl