Ondernemershuis
Image default
Telefonie

Leuke dames fietsshirts die in de mode zijn

Op zoek naar de nieuwste trends in dames fietsshirts? Dan ben je bij Susy aan het juiste adres! Je vind de leukste en meest trendy fietsshirts voor dames in de fietskleding collectie. De fietsbroeken zijn erg functioneel. Dat komt omdat ze zo glad en strak zijn voor zoveel aerodynamica. De dames fietsshirts zijn ondanks het mooie simpele ontwerp wel degelijk met een stel hersenen ontworpen.

Susy s een deskundige sportledingontwerpster. Ze maakt fiets mode voor dames en dan ook alleen exclusief voor dames. De schijnbare eenvoud is zo eenvoudig nog niet. De wielershirts zijn er in allerlei vormen.Fietsshirts met korte mouwen. Fietsshirts met lange mouwen. Tenslotte zijn er bodywarmers. Met wielershirt van Susy shine je en val je echt op! De shirts zijn aerodynamisch zodat je minder luchtweerstand hebt. Zo zie je er niet alleen goed uit maar ga je ook heel snel op je fiets. Het shirt heeft allerlei steekvakken voor al je spullen, voedsel, repen en portemonnee.

Zo maak je je geen zorgen als je hard aan het fietsen bent, je moet tenslotte presteren! Het fietsshirt is voor de goede prestatie ook ademend. Als je daarbovenop korte mouwen hebt zul je goed voorzien zijn van een droog lichaam. Zo wordt al je zweet zoveel mogelijk gereguleerd. Tijdens het wielrennen ben jij goed voorzien van een susy dames fietsbroek. Je hebt zowel shirts met doorlopende rits, shirts met extra ventilatie en allerlei andere goede dingen.

Met Susy ben je in ieder geval voorbereid op ieder weer. Je wilt tenslotte niet tegengehouden worden. Als jij zin hebt om te wielrennen, moet je dat kunnen doen! Susy helpt je daarbij. De materiaalkeuze is geschikt voor alle omstandigheden. De wielershirts zijn door Susy met zorg en mode gemaakt. Zo zal je met katoen altijd voorbereid zijn. Een ander iets is het kwalitatief hoge polyester dat weer goed wordt gezien door bekende wielrenners als een ademende stof. Wielrenners? Ik bedoel natuurlijk wielrensters. De dames fietsshirts van SusyCycleWear.com zijn uitsluitend voor… dames!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.susycyclewear.com/nl/dames-fietsshirts/