Ondernemershuis
Image default
Dienstverlening

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een leuk bedrijfsuitje is een uitje dat voor het hele team leuk is en waar iedereen een goed gevoel aan overhoud. Gelukkig is er een grote keus aan leuke teamuitjes. Kie voor een Bedrijfsuitje Scheveningen dat past bij uw bedrijf, en de werknemers van uw bedrijf. Doordat er erg veel verschillende mogelijkheden heeft is er altijd wel een geschikt uitje om te vinden die voldoet aan uw wensen, eisen, en aan uw budget. Wij geven u een paar aanraders mee zodat u een idee heeft van wat een paar leuke mogelijkheden zijn voor een uitje in Scheveningen met het bedrijf en/of team. Alle uitjes worden altijd helemaal op maat gemaakt en hierbij wordt er goed geluisterd naar alle wensen die u heeft. Zo is het ook mogelijk om een uitje te laten doorgaan op elke gewenste locatie in Scheveningen.

Leuke teamuitjes

Een spel dat gecombineerd wordt met een diner is altijd een goede combinatie. Iedereen houdt immers van lekker eten, en de combinatie met een leuk dinerspel is dan ook een garantie voor een leuke avond. Het spel ik hou an Holland sis zeer populair. Waarschijnlijk kijkt u het ook en/of heeft u er wel eens van gehoord. Dit spel bestaat uit verschillende verrassingen feestelijke momenten en de hele quiz bestaat dan ook uit zeer leuke en vaak ook grappige vragen. Terwijl u kunt genieten van het meespelen met de quiz krijgt u een volledig 3 gangen menu. Tijdens dit spel zijn er verschillende rondes. Zo is er een muziek ronde waarbij er verschillende vragen worden gesteld over muziek. Ook zijn er diverse quizrondes waarbij de jongs tegen de meisjes in actie komen. Tot slot is het mogelijk om het spel te winnen en er van door te gaan met de hoofdprijs van Ik Hou van Holland. Tijdens deze quiz worden er veel verschillende vragen gesteld die gaan over allerlei verschillende onderwerpen. Zo kunt u denken aan vragen over verschillende artiesten en BN’ers uit Nederland. Tijdens dit uitje wordt er gewerkt in teams en daarnaast is er dus ook een onderdeel waarin de jongens tegen de meisjes strijden. De groep die aan het einde van de avond de meeste vragen goed hebben beantwoorden ontvangen de hoofdprijs. Alle spellen worden gespeeld tussen de gangen door en daardoor is er ook een goede afwisseling van wat culinair genot en daarnaast ook een goede dosis aan entertainment. Het uitgebreid 3 gangen diner zorgt ervoor dat alle buikjes goed gevuld zijn na afloop.

Naast het kiezen voor een uitje zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit veel verschillende arrangementen waarbij ook verschillende uitjes gecombineerd kunnen worden. Zo kunt ervoor kiezen om er echt een dagje weg van te maken waarbij er in de middag een spel wordt gespeeld, zoals bijvoorbeeld flikken Groningen. In de avond wordt er dan naar een restaurant toegegaan waar er iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd en daarnaast ook een leuke pubquiz met veel vragen.

Bedrijfsuitje Scheveningen

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.eventspot.nl/bedrijfsfeesten