Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

bewaar al je spullen makkelijk en veilig met SelfStore

Jouw eigen opslagruimte – Veilig en Bereikbaar

Uw spullen opslaan en er bij kunnen wanneer u wilt via een uniek toeganssysteem? Wel zo makkelijk! Met camerabewaking en controles tijdens openingsuren wordt er ook nog eens goed op gelet. U kunt zelfs gebruik maken van hun transportmiddelen om uw spullen te vervoeren. Van wat administratie en losse spullen tot de inboedel van een vrijstaand woonhuis. Hier is genoeg ruimte en dus ook een box die geschikt is voor uw specifieke behoeften. En dat voor vaste en scherpe all-in prijzen die u wanneer nodig ook maandelijks kan opzeggen.

Uw wereldreis kan beginnen bij opslagruimte Volendam

Omstandigheden veranderen. Het kan ineens gebeuren en u overkomen dat u even uw spullen wilt of moet opslaan. Peacock Selfstores hebben al wat jaren aan ervaring en ook opslagruimte Volendam is er in gespecialiseerd om passend advies te geven. Ze hebben dus wel al wat spullen en mensen voorbij zien komen. Op werkdagen helpen ze u graag bij aanvragen of gewoon alleen wat vragen. Dus dan gaat dat van uw voordeur naar de directe drive in van uw specifieke box. Dat lijkt me al een reis genoeg.

Of is de reis beperkt tot Self Storage Schagen?

Hier wordt ook gekeken naar wat het best past voor uw situatie. Dus naar de capaciteit, de duur van de opslag en natuurlijk wat u ervoor weg kunt leggen. Met uw eigen toegangssysteem bent u niet afhankelijk van de aanwezige of afwezige medewerkers van Self Storage Schagen. Die dan wel ook paraat staan om u te helpen tijdens dat uw spullen opgeborgen staan. Ze zijn wekelijks namelijk 5 dagen op vaste tijdstippen aanwezig en kunnen dus ook bij onverwachte problemen hulp bieden.

Maar nu? Opslagruimte Volendam of Self Storage Schagen?

Naast misschien uw persoonlijk voorkeur of misschien ervaringen van uzelf of anderen is de locatie misschien iets om over na te denken. Want wat is voor u praktisch? De voordelen zijn sowieso bij beide vestingen hetzelfde. Dus even op een rijtje:

  • vaste en scherpe all-in prijzen
  • een goede en beveiligde opslag
  • altijd bij uw spullen kunnen
  • maandelijks opzegbaar
  • lenen van transportmiddelen

Zo steken ze hierdoor wel er boven uit. Maar de keuze maakt u zelf.