Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Verkopen van een verhuurd huis voor een goede opbrengst buiten de opkopers om is nog steeds mogelijk

Tegenwoordig zitten de opkopers op de 1e rij als het gaat om het kopen van uw verhuurde woning. Echter levert het vaak meer op als u aan meerdere beleggers probeert te verkopen. Maar dat is via Funda lastig, omdat er dan lange rijen zijn en de bezichtigingen zijn binnen een uur vol. Om dat op te lossen biedt Sons Real Estate een optie aan die vrijwel niemand kan aanbieden, namelijk een versnelde bemiddeling met het klantenbestand van Sons Real Estate. Wij hebben namelijk een uitgebreidt klantenbestand met duizenden opkopers, beleggers en investeerders die weinig tijd hebben om alle Funda-woningen te bezichtigen. En Sons Real Estate kiest voor de gulden middenweg, zo selecteren wij de beste beleggers voor de verkoop van uw verhuurde huis of verhuurde pand.

Gratis de beste bemiddeling van Nederland

Na aanmelding wordt direct gestart met het presenteren van uw woning aan onze partners. Hoe kan dat? Omdat Sons Real Estate beschikt over een database aan beleggers en opkopers. En wij weten exact wat men zoekt. Zo kunt u hier gratis gebruik van maken en in zeer korte tijd voor de hoogste opbrengst gaan. Dit in tegenstelling tot een pure opkoper die puur voor zichzelf koopt.

Versnelde bemiddeling voor hoogste opbrengst

Het voordeel is dat u nergens aan vast zit. Wij bieden u goede biedingen binnen enkele dagen, waarbij het vaak zelfs mogelijk is om zonder bezichtiging een marktconforme bieding te ontvangen. Maar Sons Real Estate heeft zowel een opkoper service als een bemiddeling dienst die in zeer rap tempo kan schakelen.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-verhuurde-woning-verkopen/