Ondernemershuis
Image default
Bedrijven

Trend: LED spots in veranda plaatsen

Doordat er een pandemie is zijn veel mensen thuis met teveel vrije tijd. Door dat iedereen de hele tijd thuis is zien mensen ook wat ze anders willen of konden doen thuis. Veel mensen gaan kamers opnieuw inrichten of pimpen. Er zijn verschillende trends die ondergaan wordt bij het pimpen van de woning van mensen. De een denkt hierbij aan verven de ander denkt gelijk aan het opnieuw bekleden van haar bank. Een paar sprongen er echt uit en hebben wij voor je geformuleerd hieronder.

 

 

LED spots in veranda voor meer sfeer

Een trend die het meest voorbij kwam was LED-spots in je veranda plaatsen. Dit geeft meer sfeer aan je veranda. Buiten dat het sfeer brengt heeft LED licht meer voordelen. LED licht verbruikt minder energie en kan langer mee. LED licht heeft geen Uv-licht in zich dus trekt ook geen ongedierte op zich af. LED-lampen worden ook niet warm. Dus door LED spots in veranda te plaatsen bespaart u energie en brengt het sfeer. Een win-winsituatie dus. LED lichten komen in verschillende soorten. Er zijn dimbare lichten die je zelf kunt bedienen qua sterkte. Daarnaast zijn er ook nog kantelbare LED-spots zodat u het licht kan verwerpen naar een andere hoek van de veranda.

 

Meubels beplakken met plakfolie

Een andere trend die we veel voorbij zien komen is het beplakken van meubels met plakfolie. Plakfolie is dan eigenlijk een nieuwe laag over je meubel in een kleur die je zelf hebt uitgekozen. Plakfolie is makkelijk te reinigen en aan te brengen. Plakfolie kun je ook goedkoop krijgen via Chinese websites zoals SHEIN en AliExpress. Voor goede kwaliteit kunt u het beste plakfolie bij de GAMMA halen. Met plakfolie kun je gemakkelijk keukenkastjes een nieuw kleurtje geven. In combinatie met nieuwe hendels heb je een compleet nieuwe uitstraling gecreëerd voor je keukenkastjes. Buiten keukenkastjes kunt u plakfolie ook gebruiken voor stoelpoten, lades van kasten, tafels en andere vlakke voorwerpen. Zorg ervoor dat u de luchtbellen bij het beplakken goed wegdrukt. Anders krijgt u belletjes onder de plakfolie en dit ziet er niet mooi uit.

 

https://www.euroledshop.nl/led-verlichting-veranda