Ondernemershuis
Image default
Boekhouding

Salarisadministratie op maat

Ieder bedrijf krijgt te maken met het uitbetalen van zijn werknemers. Hoewel u als werkgever hier waarschijnlijk wel mee uit de voeten kan, blijft het toch een heel werk om alles aan het einde van de maand weer in goede banen te laten verlopen. Kloppen het aantal uren? Krijgt elke werknemer het juiste bedrag uitbetaald? Is de loonheffing op de correcte manier geregeld? Bovendien vergt het niet alleen veel tijd om alles te controleren, het neemt ook nog eens tijd weg om te ondernemen. Toch begrijpen wij heel goed dat u het salarisbeheer in eigen handen wil houden, dus heeft CBBS onze salarisservice ontwikkeld. Wij bieden deze salarisservice om in één oogopslag een overzicht van uw volledige salarisadministratie te zien. Klinkt dat niet als muziek in uw oren?

Onze onlinedienst zorgt ervoor dat u op elke plek en ieder moment uw salarisadministratie kan bekijken. Het is inzichtelijk en gemakkelijk om mee te werken. Als u toch problemen of moeilijkheden ondervindt, kunt u gratis onze helpdesk contacteren, die u graag uit de brand helpt. Wij staan namelijk kosteloos klaar voor iedere klant en iedere service. Kunt u wel overweg met onze salarissysteem, maar hebt u advies nodig over salarisservice of uw nieuwe loonadministratie? Ook hier bieden wij mogelijkheden in, aangezien onze consultants u hier moeiteloos in kunnen begeleiden en adviseren. Op die manier hoeft u nooit meer op te kijken tegen het beheren van uw salarisadministratie, maar kunnen wij u bijstaan in deze opgave.

Naast onze loondiensten hebben wij ook HRM-software, waarmee u inzicht krijgt in uw personeelsadministratie. Deze sluit altijd aan op de marktontwikkelingen en de huidige CAO, waardoor u niet meer met uw handen in het haar zit bij CAO-aanpassingen. Ook deze is eenvoudig in gebruik, waardoor CBBS uw zorgen overneemt en u begeleid bij uw salarisadministratie!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.cbbs.nl/